ANALIZE IgG ANTICORPI Trimeric(S)

Analize anticorpi cantitativi IgG și IgM

NOU!
ANALIZE IgG ANTICORPI NEUTRALIZANŢI
ANTI-PROTEINA SPIKE(S)

169 Lei


Daca esti curios sa cunosti impactul vaccinului asupra organismului tau, îi punem la dispozitie analiza anticorpilor neutralizani anti proteina spike, proteina care se dezvolta în urma efecturarii vaccinului anti sars cov-2.

Analiza anticorpilor iti arata daca vaccinul a fost eficient pentru organismul tau, calculul fiind unul exprimat in procente.

Daca esti pozitiv in urma vaccinului, analiza va indica un procent mai mare sau egal cu 20%, insemnand ca prezenta anticorpilor formati este in crestere, organismul imunizandu-se impotriva virusului.

Daca vaccinul nu a avut nici un impact asupra organismului tau, valoarea anticorpilor analizati este sub 20%, fiind declarat negativ.

Kitul compara nivelul de fluorescena al probei cu un control intern. La 100% cele 2 sunt egale. La peste 20% proba are nivel suficient de mare al fluorescentei pentru a fi data ca pozitiva.

Acest procent variaza in functie de organismul uman, de reactia in urma vaccinului, dar si de la o zi la alta.

Analiza IgG neutralizanti anti proteina spike iti arata daca organismul tau a raspuns pozitiv sau negativ in urma efectuarii vaccinului anti sars cov2. Prin efectuarea analizei IgG neutralizanti anti proteina spike la intervale scurte de timp, poti identifica momentul maxim al anticorpilor formati in organism, dar si momentul in care vaccinul isi pierde efectul iar prezenta anticorpilor este in scadere.

O crestere a anticorpilor nu inseamna ca nu mai poti fi purtator al virusului, ci faptul ca treci mai usor prin boala, cum o scadere a anticorpilor reprezinta o sensibilitate crescuta in cazul unui contact cu virusul. Prezenta anticorpilor indica nivelul de imunitate crescut sau scazut, impotriva virusului sars cov2 in urma efectuarii vaccinului.

Se recomanda efectuarea analizei calitative IgG neutralizanti anti proteina spike la diferite intervale de timp, in functie de tipul vaccinului pentru care ati optat. Efectul real al vaccinului Il poti afla doar in urma efecturarii unei analize serologice calitative IgG neutralizanti anti proteina Spike (S) .

*Kit-ul folosit : 2019-nCOV Neutralization Antibody Test Kit (Fluorescence Immunochromatography)

Intervalele optime de testare la pacientii infectati cu SARS-CoV-2

* aceste intervale sunt orientative putand sa difere de la pacient la pacient si indica posibilitatile de testare in raport cu concentratia SARS-CoV-2

Tot procesul
de testare durează 10 minute!

1.

La Recepție un coleg îți face fișa de înregistrare și consimțământul informat pentru recoltare. Pe tot acest proces vei fi instruit să urmezi pași simpli pentru a reduce la 0 contactul direct între tine și personalul Centrului de testare: vei primi un pix cadou cu care vei semna consimțământul, vei plăti cu cardul și vei tasta pinul pe un POS cu folie de unică folosință.

2.

La pasul doi un cadru medical echipat conform protocolului Covid-19 îți va preleva probe serologice din vena mâinii. În mod frecvent, puncția venoasă se realizează din venele cubitale mediane. În cazul în care acestea nu sunt abordabile (hematoame de la puncții anterioare sau injectii i.v., cicatrici, necesitatea păstrării acestor vene pentru tratamente i.v. ulterioare, etc.) se acceptă puncționarea venelor de pe partea dorsală a mâinii.
Astfel putem garanta cea mai mare acuratete a analizelor IgG si IgM.


3.

În maximum 48 de ore*

vei primi un rezultat oficial de laborator, parafat de un medic.

* În cazuri rare, rezultatul inițial poate fi “neconcludent”, ceea ce poate prelungi livrarea unui rezultat cert cu până la 24 de ore.

Rețeaua de Centre în sistem Drive-Thru și Walk-In OK Medical este o rețea de puncte de RECOLTARE, analiza probelor fiind efectuată de către laboratoarele autorizate de Ministerul Sănătății și care se regăsesc în lista oficială ce poate fi accesată aici: ms.ro/centre-testare

Toate buletinele de analize emise de către laboratoarele partenere OK Medical sunt recunoscute internațional, inclusiv la TOATE punctele de trecere a frontierei din lume, în cazul testelor RT-PCR SARS-CoV-2.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la email: ok@okmedical.ro