CALL CENTER 021 9677


CARD BANCAR - ABONAMENT DE SĂNĂTATE
PERSOANE FIZICE
Clinica medicala privata - Ok Medical
CONSULTAȚII ÎN AMBULATORIU
CONSULTAȚII & SECOND OPINION
ANALIZE DE LABORATOR
SPITALIZARE DE ZI
INVESTIGAȚII MEDICALE
( ecografii, CT, RMN, etc )
PROCEDURI TERAPEUTICE
( inclusiv proceduri chirurgicale )
CAMERA DE GARDĂ

Lista completă de servicii medicale incluse în abonamentul de sănătate o găsiți aici.CUM FUNCȚIONEAZĂ ?Efortul tău financiar va fi ZERO, toate cheltuielile fiind acoperite exclusiv și integral de către OK Medical


Cardul bancar Mastercard este parte integrată a abonamentului medical oferit de către OK Medical si include următoarele servicii:

Servicii medicale valabile la orice furnizor medical de pe teritoriul României.
Navigare medicala si concierge medical 24/7/365.

Practic, ca utilizator al Cardului Mastercard oferit de către OK Medical, ori de câte ori ai o problemă medicală nu trebuie decât să:

1 Suni la 021 9677, serviciu de navigare și concierge medical NON STOP, și comunici problema pe care o ai. Echipa formată din personal calificat și medici te va îndruma către specializările medicale corespunzătoare nevoilor tale și îți va indica toți furnizorii medicali privați din zona geografică în care te afli.
2 După efectuarea apelului, în mai puțin de un minut, cardul tău va fi activat și va putea fi folosit pentru a achita servicii medicale la ORICE furnizor medical privat de pe teritoriul României. Cu alte cuvinte, ca deținător al cardului bancar OK Medical emis în parteneriat cu Mastercard, vei putea achita servicii medicale oferite de către TOȚI furnizorii privați de servicii medicale de pe teritoriul României.
3 După accesarea serviciilor medicale solicitate, un consilier personal OK MEDICAL te va apela pentru asistență suplimentară sau pentru închiderea procesului de asistență medicală.
Pe parcursul întregului proces menționat mai sus, efortul tău financiar va fi ZERO, toate cheltuielile fiind acoperite exclusiv și integral de către OK Medical.INTRODUCEȚI DATELE PERSONALE

Datele de pe cartea de identitate, adresa de livrare, telefon, email.

Completati adresa unde doriti sa vi se livreze documentele si cardul.

* toate campurile sunt obligatorii

Prin bifarea acordului GDPR esti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin bifarea Termenilor si Condițiilor esti de acord cu Termenii si Condițiile prezentate.

ABONAMENTUL PRIVAT DE SĂNĂTATE ESTE INCHEIAT PE 1 AN - 240 LEI/LUNĂ.
VREAU SĂ ACHIT INIȚIAL PENTRU O PERIOADĂ DE:

* Contractul este valabil 12 luni. Valoarea contractului este de 2880LEI / an.