Abonamentele de sanatate
tin angajatii CAPTIVI intr-un sistem supra-aglomerat, obligativitatea examenelor periodice de Medicina Muncii impingand angajatorul spre solutii medicale ineficiente si de slaba calitate.
Tintind exclusiv
cota de piata si eficientizarea costurilor unui sistem nefericit construit, furnizorii de servicii medicale consacrati pun beneficiarii de foarte multe ori in situatii neplacute, prioritizand pacientii care platesc pret intreg, in DETRIMENTUL abonatilor.
Un sistem care permite angajatului sa aleaga furnizorul de servicii medicale, beneficiind de gratuitate, de navigare si de un serviciu de medicina muncii de facto, ar da posibilitatea angajatorului sa ofere angajatilor sai servicii de sanatate PREMIUM, intarind astfel relatia angajat-angajator si eficientizarea managementului resurselor umane.

Angajatorii cunosc importanta monitorizarii sanatatii angajatilor lor, precum si rigorile legii cu privire la medicina muncii. Din aceste considerente companiile cu multe puncte de lucru raspandite pe intreg teritoriul tarii consuma resurse impresionante pentru a gestiona o serie de furnizori locali sau regionali.

OK MEDICAL ofera un ONE STOP SHOP, preluand managementul resurselor, a serviciilor medicale si a calitatii acestora.

Medicina Muncii

Operand o retea medicala cu acoperire integral nationala, OK MEDICAL a lansat un serviciu nisat de medicina muncii adresat companiilor mari, punand la dispozitia acestora peste 1,000 de medici si asistente, 200 de autoturisme de transport personal medical si probe biologice, software dedicate in acord deplin cu legislatia in vigoare si un suport back office 24/7/365.

CORPORATE ON-BOARDING - inrolare societate
GRATUIT
CONTROL PERIODIC - Consultatii la sediul dvs.
GRATUIT
INROLARE ANGAJAT
100 Lei

Navigare medicala

Peste 50 de operatori call center specializati in navigare medicala si medicina muncii sunt la dispozitia beneficiarilor corporate 24/7/365, oferindu-le acestora asistenta la angajare si la accesarea serviciilor medicale de care acestia au nevoie.

Asigurare privata de sanatate

Oferita ca serviciu integrat, ofera beneficiarilor posibilitatea de a accesa ORICE furnizor medical, decontand 100% valoarea serviciilor medicale si acoperind nelimitat in timp si cuantum o gama completa de analize de laborator, consultatii in ambulatoriu, investigatii, proceduri terapeutice si spitalizare de zi.

Lista completă de servicii medicale
incluse în abonamentul de sănătate o găsiți aici.

Toate serviciile intr-un singur abonament lunar.

Sanatatea este principalul asset al omului.
Angajatul este principalul asset al angajatorului.

Beneficiarul pachetului NU este o povara pentru furnizorul de servicii medicale. Beneficiarul pachetului este in centrul atentiei unui sistem special construit pentru a satisface cu adevarat nevoile acestuia si a proteja principalul sau bun: SANATATEA.

In conformitate cu prevederile legale, un cuantum de pana la 2,000 de lei pe an pentru fiecare angajat este DEDUCTIBIL la angajator. Incadrandu-se in acest cuantum deductibil, OK MEDICAL ofera fiecarui angajat un serviciu premium integrat de medicina muncii, management medical, navigare medicala si asigurare privata de sanatate.

Urmarind un flux ergonomic, sistemul OK MEDICAL ofera suport angajatorului de la incadrarea in campul muncii a fiecarui angajat, pana la incetarea activitatii acestuia, gestionand periodic inoirea fiselor de aptitudini prin deplasarea unei echipe medicale specializate la punctul acestuia de lucru si oferindu-i angajatului pe intreaga perioada a contractului de munca management medical si accesul gratuit si fara restrictii la orice furnizor de servicii medicale.

Pentru evaluarea serviciilor care vi se potrivesc și pentru o ofertă completă personalizată din partea OK Medical, completați formularul de mai jos și veți fi contactat de echipa de vânzări servicii medicale corporate în cel mai scurt timp: