CONSULTAȚII ÎN AMBULATORIU
CONSULTAȚII & SECOND OPINION
ANALIZE DE LABORATOR
SPITALIZARE DE ZI
INVESTIGAȚII MEDICALE
( ecografii, CT, RMN, etc )
PROCEDURI TERAPEUTICE
( inclusiv proceduri chirurgicale )
CAMERA DE GARDĂ
SPITALIZARE CONTINUĂ
( pentru companii cu un număr de 50+ angajati )
PACHET NAȘTERE
( valabil din anul 2 al abonamentului pentru companiile cu un numar de 50+ angajati )

Lista completă de servicii medicale incluse în abonamentul de sănătate o găsiți aici.


Abonamentele de sănătate țin angajații CAPTIVI într-un sistem supra-aglomerat, împingând angajatorul spre soluții medicale ineficiente și de slabă calitate.
Tintind exclusiv
cota de piata si eficientizarea costurilor unui sistem nefericit construit, furnizorii de servicii medicale consacrati pun beneficiarii de foarte multe ori in situatii neplacute, prioritizand pacientii care platesc pret intreg, in DETRIMENTUL abonatilor.
Un sistem care permite angajatului sa aleagă furnizorul de servicii medicale, beneficiind de gratuitate și de navigare ar da posibilitatea angajatorului să ofere angajaților săi servicii de sănătate PREMIUM, întărind astfel relația angajat-angajator.

OK MEDICAL ofera un ONE STOP SHOP, preluand managementul resurselor, a serviciilor medicale si a calitatii acestora.

Navigare medicală

Peste 50 de operatori call center specializați în navigare medicală sunt la dispoziția beneficiarilor corporate 24/7/365, oferindu-le acestora asistență la accesarea serviciilor medicale de care aceștia au nevoie

Asigurare privată de sănătate

Oferită ca serviciu integrat, ofera beneficiarilor posibilitatea de a accesa ORICE furnizor medical, decontând 100% valoarea serviciilor medicale și acoperind nelimitat în timp și cuantum o gamă completă de analize de laborator, consultații în ambulatoriu, investigații, proceduri terapeutice și spitalizare de zi.

Lista completă de servicii medicale
incluse în abonamentul de sănătate o găsiți aici.

Toate serviciile intr-un singur abonament lunar.

Sanatatea este principalul asset al omului.
Angajatul este principalul asset al angajatorului.

Beneficiarul pachetului NU este o povara pentru furnizorul de servicii medicale. Beneficiarul pachetului este in centrul atentiei unui sistem special construit pentru a satisface cu adevarat nevoile acestuia si a proteja principalul sau bun: SANATATEA

100% DEDUCTIBIL

În conformitate cu prevederile legale, un cuantum de până la 2,000 de lei pe an pentru fiecare angajat este DEDUCTIBIL la angajator. Încadrându-se în acest cuantum deductibil, Ok Medical oferă fiecărui angajat un serviciu premium integrat de management medical, navigare medicală și asigurare privată de sănătate.

Pentru evaluarea serviciilor care vi se potrivesc și pentru o ofertă completă personalizată din partea OK Medical, completați formularul de mai jos și veți fi contactat de echipa de vânzări servicii medicale corporate în cel mai scurt timp: