ÎNDRUMARE MEDICALĂ PERSONALIZATĂ
CASE MANAGEMENT

Îndrumare medicală personalizată @ Case management

„Cunosti vreun chirurg bun?”, „Stii vreun dermatolog?”, „Ai vreo relatie la...” sunt intrebari frecvente adresate de noi toti atunci cand ne confruntam cu o problema de sanatate. De cele mai multe ori „sfatul” pe care il primim este unul nefericit sau nepotrivit, bazat doar pe o perceptie subiectiva a intervievatului.

Persoane care au diverse afectiuni se trezesc „peste noapte” cu un diagnostic, fara a avea posibilitatea unei „a doua opinii” sau, si mai grav, fara a avea nicio idee cum sa abordeze acea afectiune. Astfel, nu de multe ori, pacientul se pune intr-o situatie de „cobai” sau abordeaza solutii departe de „cea mai buna solutie”.

Gandeste-te la sanatatea ta ca la un costum, daca il cumparam direct din magazin exista sanse mari sa necesite retusuri care insemna pe langa un cost suplimentar si timp pierdut, de aceea solutia cea mai buna este sa ne croim unul care sa fie pe masurile fiecaruia, lucru care in final ne salveaza de drumuri inutile si satisfactia purtarii unui costum impecabil.

Pentru pacienti, sistemul medical in general si in particular cel din Romania reprezinta un labirint greu de descifrat si parcurs, acestia avand nevoie adeseori sa-l parcurga si singuri si in cel mai scurt timp. OKMEDICAL va ofera practic un companion care cunoaste drumul cel mai scurt catre inceperea tratamentului si va poate naviga catre cele mai bune solutii din piata medicala.

Acad. Prof. Dr. Irinel Popescu impreuna cu OKMEDICAL a dezvoltat in premiera in Romania un sistem de management al pacientului si al afectiunii medicale la standardele cele mai inalte.

Case managementul este superlativul „navigatorului medical”, o ramura a medicinei extrem de luata in serios in SUA, Israel si Vestul Europei, care ofera pacientului indrumarea ideala in ceea ce priveste procesul de investigare si tratare a afectiunii, oferind o monitorizare personalizata atenta pe parcursul tuturor etapelor.

Bazandu-ne pe o evaluare obiectiva si profesionista a tuturor furnizorilor de servicii medicale din Romania si beneficiind de protocoale cu furnizori de servicii medicale premium din Israel, SUA, Franta, Germania, Austria, Turcia si alte tari relevante in domeniu, OK MEDICAL ofera pacientilor sai solutia optima in ceea ce priveste investigarea si tratarea tuturor afectiunilor, dupa o atenta si elaborata analiza a istoricului si profilului pacientului intr-o sedinta medicala multidisciplinara, special croita pentru fiecare caz in parte


PAȘI

  • Programare telefonica cu un consultant OK MEDICAL.
  • Evaluarea starii generale a pacientului precum si colectarea datelor medicale deja existente.
  • Efectuarea de analize complete (daca este cazul) Board multidisciplinar cu cei mai buni experti in patologia specifica pacientului.
  • Comunicarea diagnosticului, a planului de tratament si recomandarea furnizorilor de servicii medicale.
  • Navigarea medicala a pacientului, pe tot parcursul tratamentului (analize si investigatii suplimentare, consultatii suplimentare, programari, internari, transport ambulanta (auto sau aero) si monitorizarea intregului proces al tratamentului.

Pretul primei vizite: 190Lei