Bacău

Vino la Centrul de testare Walk-In Bacău sau comanzi o testare la domiciliu

WALK-IN Bacău

Parcare Arena Mall, Strada Ștefan cel Mare 28, Bacău 600360

Program zilnic
08.00 – 21.00

Waze Google Maps

În acest centru poți face

NOU! Test RT-PCR PLUS pentru depistarea diferențiată a virusului COVID-19 și Influenza A/B (Virusul Gripal A/B) la prețul de 440 Lei

Test RT-PCR pentru COVID-19 (boală provocată de noul Coronavirus) la prețul de 390 Lei

Îți reamintim că pentru confortul tău poți face o testare la domiciliu atât pentru TEST RT-PCR pentru depistarea COVID-19, Test RT-PCR PLUS pentru depistarea diferențiată a virusului COVID-19 și Influenza A/B (Virusul Gripal A/B) cât și pentru ANTICORPI IgG și IgM CANTITATIV

Tot procesul
de testare RT-PCR/RT-PCR PLUS
durează 5 minute!

1.

La primul punct un coleg iti face fisa de inregistrare si consimtamantul informat pentru recoltare. Pe tot acest proces vei fi instruit sa urmezi pasi simpli pentru a reduce la 0 contactul direct intre tine si personalul Centrului de testare: vei primi un pix cadou cu care vei semna consimtamantul, vei primi o masca, vei tasta pinul; pe un POS cu folie de unica folosinta.

2.

La punctul doi un cadru medical echipat conform protocolului Covid-19 iti va preleva probe biologice de tip exsudat faringian si exsudat nazal din ambele nari; exsudatul nazal se face pentru depistarea pacientilor asimptomatici dar purtatori ai virusului SARS-Cov-2. (Virusul SARS-Cov-2 este un virus aerogen si el se cantoneaza la nivelul nasului, urmand sa se multiplice in timpul 2 la nivel faringian. Astfel putem garanta cea mai mare sensibilitate a depistarii, indiferent daca pacientul este la inceputul sau la sfarsitul bolii.

3.

În maximum 48 de ore*

vei primi un rezultat oficial de laborator, parafat de un medic.
Dacă alegi testul RT-PCR PLUS vei primi rezultatul în maximum 48 de ore.

* În cazuri rare, rezultatul inițial poate fi “neconcludent”. Rezultatul unui test RT-PCR apare sub formă de grafic care trebuie interpretat. Rezultatele neconcludente/artefactate se vor re-testa pe alte aparate RT-PCR cu alte chituri de detecție, ceea ce poate prelungi livrarea unui rezultat cert cu până la 24 de ore

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la email: [email protected]

4.

In cazul unui test pozitiv, persoanele asimptomatice nu necesita internare in spital. Trimitem informații despre COVID-19 și analizele care se pot face pentru a ajuta in tratarea bolii.

Tot procesul
de analize IgG si IgM cantitativ
durează 10 minute!

1.

La Receptie un coleg iti face fisa de inregistrare si consimtamantul informat pentru analize. Pe tot parcursul acestui proces vei fi instruit sa urmezi pasi simpli pentru a reduce la 0 contactul direct intre tine si personalul Centrului de analize: vei primi un pix cadou cu care vei semna consimtamantul, vei primi o masca, vei tasta pinul; pe un POS cu folie de unica folosinta.

2.

La punctul doi un cadru medical echipat conform protocolului Covid-19 iti va preleva probe serologice din vena mainii. În mod frecvent, puncția venoasă se realizează din venele cubitale mediane. În cazul în care acestea nu sunt abordabile (hematoame de la puncții anterioare sau injectii i.v., cicatrici, necesitatea păstrării acestor vene pentru tratamente i.v. ulterioare, etc) se acceptă puncționarea venelor de pe partea dorsală a mâinii.
Astfel putem garanta cea mai mare acuratete a analizelor IgG si IgM.

3.

În maximum 48 de ore*

vei primi un rezultat oficial de laborator, parafat de un medic.

* În cazuri rare, rezultatul inițial poate fi “neconcludent”, ceea ce poate prelungi livrarea unui rezultat cert cu până la 24 de ore

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la email: [email protected]

Nota de informare: Centrele de testare RT-PCR si Analize serologice nu sunt laboratoare, de aceea nu pot fi pe lista laboratoarelor autorizate de MS pentru procesarea probelor SARS-Cov-2.

Laboratoarele cu care lucram sunt laboratoare autorizate. Toate buletinele de analize provin din laboratoare autorizate de catre DSP si sunt valabile la orice granita.