Contanța

Vino la Centrul de testare Walk-In Constanța sau comanzi o testare la domiciliu

WALK-IN Contanța

Parcarea Auchan City, Șoseaua Mangaliei 195A, Constanța 900082

Program zilnic
08.00 – 20.00

Waze Google Maps

În acest centru poți face

Test RT-PCR pentru COVID-19 (boală provocată de noul Coronavirus) la prețul de 390 Lei

și/sau ANALIZE ANTICORPI - IgG/IgM CANTITATIV la prețul de 150 Lei

Îți reamintim că pentru confortul tău poți face o testare la domiciliu atât pentru TEST RT-PCR pentru COVID-19 cât și pentru ANALIZE ANTICORPI CANTITATIVI IgG și IgM

Tot procesul
de testare RT-PCR durează 5 minute!

1.

La primul punct un coleg iti face fisa de inregistrare si consimtamantul informat pentru recoltare. Pe tot acest proces vei fi instruit sa urmezi pasi simpli pentru a reduce la 0 contactul direct intre tine si personalul Centrului de testare: vei primi un pix cadou cu care vei semna consimtamantul, vei primi o masca, vei tasta pinul; pe un POS cu folie de unica folosinta.

2.

La punctul doi un cadru medical echipat conform protocolului Covid-19 iti va preleva probe biologice de tip exudat faringian si exudat nazal din ambele nari; exudatul nazal se face pentru depistarea pacientilor asimptomatici dar purtatori ai virusului SARS-CoV-2. (Virusul SARS-CoV-2 este un virus aerogen si el se cantoneaza la nivelul nasului, urmand sa se multiplice in timpul 2 la nivel faringian. Astfel putem garanta cea mai mare sensibilitate a depistarii, indiferent daca pacientul este la inceputul sau la sfarsitul bolii.

3.

În maximum 48 de ore

vei primi un rezultat oficial de laborator, parafat de un medic.

* În cazuri rare, rezultatul iniţial poate fi “neconcludent”. Rezultatul unui test RT-PCR apare sub formă de grafic care trebuie interpretat. Rezultatele neconcludente/artefactate se vor re-testa pe alte aparate RT-PCR cu alte chituri de detecţie, ceea ce poate prelungi livrarea unui rezultat cert cu până la 24 de ore.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la email: [email protected]

4.

În cazul unui test pozitiv, persoanele asimptomatice nu necesita internare in spital. Vei fi contactat de un membru al echipei noastre care apleaza persoanele cu rezultat pozitiv, deoarece pacienţii tind să aibă mai multe întrebări. Clinicienii oferă îndrumări specifice și instrucţiuni de urmărire ca și cum pacientul ar fi venit la un consult. Le trimitem informaţii despre COVID-19 și lucrurile de care trebuie sa aiba grija; ne asigurăm că acestia își monitorizează capacitatea de respiraţie și temperatura.

Tot procesul
de analize IgG si IgM cantitativ durează 10 minute!

1.

La Receptie un coleg iti face fisa de inregistrare si consimtamantul informat pentru analize. Pe tot acest proces vei fi instruit sa urmezi pasi simpli pentru a reduce la 0 contactul direct intre tine si personalul Centrului de analize: vei primi un pix cadou cu care vei semna consimtamantul, vei primi o masca, vei tasta pinul; pe un POS cu folie de unica folosinta.

2.

La punctul doi un cadru medical echipat conform protocolului Covid-19 iti va preleva probe serologice din vena mainii. În mod frecvent, puncția venoasă se realizează din venele cubitale mediane. În cazul în care acestea nu sunt abordabile (hematoame de la puncții anterioare sau injectii i.v., cicatrici, necesitatea păstrării acestor vene pentru tratamente i.v. ulterioare, etc) se acceptă puncționarea venelor de pe partea dorsală a mâinii.
Astfel putem garanta cea mai mare acuratete a analizelor IgG si IgM.

3.

În maximum 48 de ore

vei primi un rezultat oficial de laborator, parafat de un medic.

* În cazuri rare, rezultatul inițial poate fi “neconcludent”, ceea ce poate prelungi livrarea unui rezultat cert cu până la 24 de ore.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la email: [email protected]

Nota de informare: Centrele de testare RT-PCR si Analize serologice nu sunt laboratoare, de aceea nu pot fi pe lista laboratoarelor acreditate de MS pentru procesarea probelor SARS-CoV-2.

Laboratoarele cu care lucram sunt laboratoare acreditate. Toate buletinele de analize provin din laboratoare acreditate de catre DSP si sunt valabile la orice granita.