Dermatologie

Dermatologie

In clinica de dermatologie OK Medical pacientul cu afectiuni ale pielii este abordat in ansamblul suferintelor sale, deoarece pielea are o functie de semnal si indica perturbari si la alte nivele.

Din acest motiv, dupa discutia cu pacientul (anamneza), acesta este consultat in totalitate, cu ajutorul unei lupe maritoare cu lumina si leziunile se coroboreaza, stabilindu-se un plan de tratament.

Medicul gaseste calea de abordare terapeutica in stabilirea tratamentului, tinandu-se cont de raportul beneficii/risc, rezultat din cele de mai sus. Consultul primar cuprinde si examinarea dermatoscopica a alunitelor selectate la examenul clinic, la pacientii cu alunite. Practic, pacientul este monitorizat cu ajutorul calculatorului, care prezinta istoricul cazurilor si evolutia parametrilor paraclinici pentru fiecare pacient.

Medicii nostri au o expertiza in diagnosticarea si tratarea oricaror tipuri de boli venerice, cu posibilitatea de examinare a cuplului, in contextul unei confidentialitati asigurate. Se pot efectua si examene de secretie uretrala, vaginala, examen micologic direct. Daca bolile venerice nu sunt depistate la timp si corect tratate, pot aparea complicatii ce pot conduce la disfunctii erectile masculine si infertilitate, atat la barbati, cat si la femei.

Consultatii pentru toate afectiunile dermatologice si cele cu transmitere sexuala: sifilis, gonoree, uretrite cronice, herpes genital, candidoza.

Discutati cu noi pe WhatsApp