Despre Noi

Sala Ok Medical

Cautati de multa vreme o clinica in care medicii – profesionisti desavarsiti – sa va fie prieteni si sfatuitori? Intrebati in stanga si-n dreapta despre doctori buni care sa va indrume in probleme ce tin de gastroenterologie, proctologie, flebologie sau dermatologie? Atunci, ne pare bine sa va anuntam ca asteptarea si cautarea au luat sfarsit. Noua clinica OK Medical este ceea ce va trebuie.

Am gandit-o ca pe acel loc in care toate grijile pacientului sa dispara. In spatiile luminoase si prietenoase de la OK Medical, am adunat cei mai buni specialisti din Romania pe domeniile lor, le-am pus la dispozitie cele mai performante aparate si toate solutiile medicale de ultima ora si i-am incurajat sa faca ce stiu mai bine: sa devina eroi pentru cei care le cer ajutorul.

Iata cateva dintre crezurile OK Medical: credem intr-o relatie stransa si extrem de puternica intre medic si pacient, credem ca fiecare vorba buna si fiecare sfat conteaza in tratament, credem ca fiecare om care ne calca pragul clinicilor din Bucuresti, Cluj, Galati sau Constanta merita toata atentia si toata dedicarea din partea noastra. Si mai credem in investitia sigura in sanatate, in pretul corect platit pentru un diagnostic corect, urmat de terapii sigure si performante care sa nu dea gres.

Suntem aici pentru dumneavoastra in orice problema medicala ce tine de domeniul proctologiei: avem cele mai moderne solutii pentru a rezolva definitiv problema hemoroizilormedicina actuala permite tratarea lor fara interventie chirurgicala, prin metode non-invazive, cu recuperare rapida: fototermocoagularea in spectru infrarosu si ligatura cu benzi elastice.

Puteti conta pe sprijinul nostru si in afectiuni ce tin de flebologie – expertii nostri diagnosticheaza si trateaza problemele varicoase ale membrelor inferioare. Investigatiile se fac cu ajutorul unui ecograf de ultima generatie, iar tratamentul se face fara tehnici chirurgicale.

Sunteti pe cele mai bune maini si daca ne consultati pentru boli gastroenterologice. Avem cel mai performant sistem de endoscopie non-invaziva cu videocapsula si detinem in exclusivitate in Romania revolutionarul test de respiratie INFAI, considerat numarul 1 in depistarea infectiei cu Helicobacter Pylori.

Ne mai mandrim cu un excelent departament de dermatologie pediatrica, pe langa un departament clasic de dermatovenerologie (care face inclusiv mici interventii chirurgicale). Medici cu experienta de peste 20 de ani in tratarea bolilor dermatologice la copii – medici care sunt o rarite in Romania, caci aceasta specializare nu a primit atentia cuvenita – asigura diagnosticul de precizie, ajutati si de video-dermatoscopia computerizata.

Va asteptam sa va convingeti ca se poate si altfel, va asteptam sa va readucem linistea cu vesti OK Medical!

NE GASITI IN URMATOARELE ORASE

BUCURESTI

Bucuresti, , Sector 1
Strada Puțul lui Zamfir Nr. 15 A, București
Telefon (021) 3111 777
Legatura catre pagina

GALATI

Municipiul Galati
Str. Portului Nr. 28
Telefon (0236) 417 777
Legatura catre pagina

CLUJ NAPOCA

Municipiul Cluj Napoca
Str. Constantin Brancoveanu nr 34A
Telefon (0264) 427 777
Legatura catre pagina

CONSTANTA

Municipiul Constanta
Bulevardul Mamaia, Nr. 13
Telefon (0241) 511 777
Legatura catre pagina

Discutati cu noi pe WhatsApp