Disfunctii Erectile

OK Medical aduce pentru prima data in Romania o tehnologie inovatoare, care ofera un tratament eficient pentru pacientii suferinzi de disfunctie erectila. Tratamentul poate fi folosit si la pacientii care au contraindicatii sau prezinta efecte secundare la tratamentele medicamentoase.

Cum se produc erectiile?

Hormonii, fluxul sanguin, nervii, dorinta si atractia sexuala sunt necesare barbatului pentra a obtine o erectie. Daca unul dintre aceste elemente nu functioneaza corect erectia va esua. Stimularea fizica, psihologica sau excitarea, au ca rezultat un flux puternic de sange catre penis. Arterele din penis asigura fluxul sanguin in tesutul erectil acesta marindu-se si devenind erect. Pe masura ce penisul isi mareste dimenisunile, comprima vasele de sange, impiedicand sangele sa paraseasca zona penisului, in acest mod se sutine erectia.

Ce este disfunctia erectila?

Disfunctia erectila, uneori numita si disfunctie sexuala, sau impotenta – reprezinta imposibilitatea unui barbat de a obtine si a mentine o erectie care se fie suficienta pentru a duce pana la capat un act sexual. Forte multi barbati au astfel de probleme la un moment dat pe parcursul vietii. Disfunctia erectila este foarte raspandita si afecteaza aproape jumatate dintre barbatii cu varste cuprinse intre 40 ani si 70 ani. 50% dintre barbatii peste 40 de ani pot prezenta disfunctii erectile temporare sau erectii inadecvate. Frecventa acestor dereglari creste odata cu varsta. Este o problema comuna dar despre care nu prea se vorbeste. Disfunctia sexuala poate fi o problema suparatoare si cel mai adesea usor de tratat.

Ce cauzeaza disfunctia erectila?

Disfunctia erectila poate avea cauze multiple, de natura fizica, psihogena sau combinata. Reducerea debitului de sange in penis este cauzata in special de patologii ale vaselor de sange. Reducerea debitului de sange este cea mai comuna cauza fizica a disfunctiilor sexuale erectile.

Cum functioneaza tratamentul pentru disfunctia erectila?

Aceasta tehnologie noua si non-invaziva utilizeaza unde ultrasonice de joasa intensitate care refac tesutul cavernos al penisului astfel incat se pompeaza un flux mai mare de sange, efectul fiind o erectie ferma. Tratamentul pentru disfunctia erectila se efectueaza in cabinetul medical, nu necesita anestezie sau sedare si se face in cateva sedinte de 15-20 minute. Acesta ajuta pacientii care sufera de disfunctii sexuale cauzate de deteriorare vasculara si nu se bazeaza pe substante chimice, putand fi folosit in cazul pacientilor care manifesta efecte secundare la tratamentele medicamentoase.

Discutati cu noi pe WhatsApp