Postari etichetate cu: alimetatie

Permis și interzis de sărbători, dacă aveți hemoroizi

Colindători, brazi împodobiți, familie, relaxare în fața televizorului, mese îmbelșugate de pe care nu lipsesc sărmăluțele, cârnații, jumările și friptura de porc, nici alcoolul și dulciurile, asta înseamnă pentru mulți Crăciunul. Sună bine, nimic de zis, însă nu și dacă suferiți de hemoroizi. Medicii OK Medical atrag atenția că în această perioadă se fac câteva greșeli care pot agrava simptomatologia. Experți de renume în tratamentul bolilor hemoroidale vă sfătuiesc să puneți sănătatea pe primul plan și vă dezvăluie ce lucruri …

Citeste continuarea

7 avantaje medicale ale consumului de pepenele roșu

Credeai până acum că pepenele roșu conține doar apă și zahăr, nu-i așa? Ei bine, specialiștii noștri în nutriție ne-au asigurat că acesta este un aliment foarte sănătos, care oferă o mare cantitate de vitamine, minerale şi antioxidanţi și are în același timp o cantitate mică de calorii.

Pepenele a devenit sinonim cu sfarșitul de vară, datorită calității lui revigorante și este un desert de care nu ai de ce să te simți vinovat.

Acesta este recomandat de nutriţionişti datorită …

Citeste continuarea
5 motive importante ca sa consumi fibre

5 motive importante ca sa consumi fibre

Esti gurmand? Sau dimpotriva, abia ciugulesti ceva la masa? Ai mese regulate sau esti la polul opus al disciplinei alimentare? Iti plac dulciurile concentrate si nu prea consumi fructe? Indiferent de obiceiurile si placerile alimentare ale fiecaruia, un lucru e cert: cu totii avem nevoie de fibre ca de aer.

Acestea se gasesc in diverse vegetale, iar cantitatea optima recomandata zilnic ajunge la 25 de grame la femei si 30-40 de grame la barbati. Insa putine persoane ajung sa consume …

Citeste continuarea
Discutati cu noi pe WhatsApp