Postari etichetate cu: ginecologie

Leucoreea este o scurgere vaginală ce se poate forma în momentul ovulației (de natură fiziologică) sau atunci când există o infecție a căilor genitale (de natură patologică).

Leucoree? Află tot ce trebuie să știi despre leucoree

Leucoreea este o scurgere vaginală ce se poate forma în momentul ovulației (de natură fiziologică) sau atunci când există o infecție a căilor genitale (de natură patologică).

Secreția vaginală normală ajută la menținerea sănătății țesuturilor vaginale, asigură lubrifierea și protejează căile genitale împotriva infecțiilor și iritațiilor. Cantitatea, culoarea și consistența secreției vaginale normale variază – de la albicioasă și lipicioasă, până la limpede și apoasă – în funcție de stadiul menstruației.

Secrețiile vaginale anormale – de exemplu, lichid cu un …

Citeste continuarea

Ce este morfologia fetală și de ce este importantă

Morfologia fetală reprezintă o măsură de siguranță pentru părinții ce așteaptă un copil. Această metodă, folosită des în România, oferă informații legate de sănătatea fetusului și modul în care acesta se dezvoltă în uter. Pentru părinți, morfologia fetală poate fi prima șansă prin care își pot vedea copilul ne-născut.

În urma unei sesiuni de morfologie fetală, părinții primesc filmulețe și poze cu bebelușul, precum și o certitudine a faptului că nu sunt probleme cu sarcina.

Ce este morfologia fetala

Citeste continuarea
Tu ți-ai făcut testul pentru HPV? Află ce trebuie sa faci

Tu ți-ai făcut testul pentru HPV? Află ce trebuie sa faci…

Dacă răspunsul tău este “nu”, ar trebui să te grăbești și să acționezi rapid. Asta pentru că există un risc major să fii infectată cu acest microorganism extrem de răspândit. Se estimează că aproape toți oamenii se contaminează o dată în viață cu acest virus. Și nu puține sunt tulpinile sale. Specialiștii vorbesc de 100, însă nu toate sunt periculoase.

Cele periculoase sunt cam 13, iar de ele sunt legate cele mai multe cazuri de cancer de col uterin. Despre …

Citeste continuarea
Controlul ginecologic, o prioritate pentru toate femeile

Controlul ginecologic, o prioritate pentru toate femeile

Controlul ginecologic anual ar trebui să fie în topul priorităților tale. Și nu trebuie să cauți motive ca să nu ajungi la medic pentru că astăzi multe clinici de top din România au pe listă un specialist bun, teste de ultimă generație și condiții foarte bune.

În plus, medicii români sunt la curent cu toate noutățile, iar aparatura din România este printre cele mai performante.

Cu siguranță, ți-a ajuns până acum la urechi recomandarea de a merge regulat la ginecolog. …

Citeste continuarea
Ginecologie

OK Medical deschide o secție de ginecologie la Galați

Ginecologul tău de încredere este la OK Medical! Fă-ți testele și analizele ginecologice în clinica noastră din Galați începând de marți, 17 noiembrie. E momentul să ai grijă de tine și să faci cea mai bună investiție din câte există: vizita la medicul tău ginecolog. OK Medical îți face cele mai bune recomandări!

3 motive ca să nu neglijezi problemele ginecologice

Pudoare, lipsa timpului, bani insuficienți. De câte ori ai pus pe seama acestor motive amânarea vizitei la ginecolog? …

Citeste continuarea
Discutati cu noi pe WhatsApp