Postari etichetate cu: hemoroizi interni

Hemoroizi interni, hemoroizi externi – totul despre cele două tipuri de hemoroizi

Hemoroizii sunt una dintre cele mai răspândite boli de natură neinfecțioasă la om. Aceste vene dilatate de la nivelul rectului inferior și anusului sunt cauzate de sedentarism, obezitate, dieta săracă în fibre, constipație, sarcină, abuz de alcool sau statul prelungit pe scaun. În funcție de localizare, hemoroizii sunt de două tipuri: interni și externi. Specialiștii OK Medical ne explică diferențele dintre ei, ce simptome dau fiecare și cum se tratează.

Hemoroizii interni nu dor. Cum știți că îi aveți?

Situați …

Citeste continuarea
Hemoroizi interni vs. hemoroizi externi: diagnostic si tratament

Hemoroizi interni vs. hemoroizi externi: diagnostic si tratament

Lasati jena la o parte si mergeti la proctolog! Iata care este sfatul specialistilor pentru persoanele care se confrunta cu simptome din sfera anala precum sangerarile, disconfortul accentuat in momentul eliminarii materiilor fecale, senzatia de usturime, mancarimile puternice, care pot trada prezenta hemoroizilor.

Hemoroizii reprezinta vene dilatate de la nivelul rectului inferior si anusului, iar printre cauzele aparitiei lor se numara constipatia, sedentarismul, sarcina, obezitatea, stilul de viata dezechilibrat si hidratarea insuficienta. Practic, hemoroizii sunt o problema

Citeste continuarea
Discutati cu noi pe WhatsApp