Greenpass @OK  Medical
Greenpass @OK  Medical

Ce este un Green Pass?

GREEN PASS COVID FREE este un permis eliberat de către OK MEDICAL în colaborare cu parteneri din domeniul HORECA și nu numai, pe baza căruia se face accesul în localurile sau facilitățile partenerilor pentru persoanele testate NEGATIV la virusul SARS-CoV-2 (COVID-19), persoane vindecate de COVID-19 sau persoanele vaccinate.

Certificate Greenpass OK Medical

Cine este eligibil pentru un GREEN PASS COVID FREE și care este limitarea permisului?

GREEN PASS COVID FREE este personal și este dat oricărei persoane care are rezultatul unui test NEGATIV efectuat în Centrele de testare OK Medical sau vaccinate împotriva COVID-19 sau persoanelor care s-au recuperat în urma COVID-19.
Nici o altă persoană nu este eligibilă pentru GREEN PASS COVID FREE.

În funcție de testul sau analizele serologice efectuate pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 (COVID-19) GREEN PASS COVID FREE are o durată de valabilitate diferită:

Pentru pacienții testați NEGATIV cu RT-PCR GREEN PASS COVID FREE este valabil 96 de ore de la data emiterii rezultatului.

Pentru pacienții testați NEGATIV cu test rapid antigen GREEN PASS COVID FREE este valabil 48 de ore de la data emiterii rezultatului.

Pentru pacienții cu ANTI IgG POZITIV GREEN PASS COVID FREE este valabil 90 de zile.

Pentru persoanele vaccinate SARS-CoV-2 - RAPEL GREEN PASS COVID FREE este valabil 180 de zile.


Unități partenere
GREEN PASS

La intrarea într-o unitate care respectă cerinţele Green Pass, trebuie să prezentaţi Green Pass și un document de identificare (buletin, pașaport). Dacă prezentaţi Green Pass în aplicaţie: afișaţi ecranul cu QR Code. Compania poate scana alternativ codul QR și dacă certificatul este unul valid veţi avea acces în locaţia partenerului.

O altă opţiune este să tipăriţi Green Pass și să îl prezentaţi (are un cod QR).

Lista partenerilor GREEN PASS e în continuă expansiune.