TESTARE LA DOMICILIU RT-PCR, RT-PCR PLUS PENTRU SARS-CoV-2 (COVID-19) ȘI ANALIZE ANTICORPI IgG ȘI IgM CANTITATIV

Testarea la domiciliu pentru SARS-CoV-2, parte a proiectului "Relansare responsabilă" realizat de OK Medical, este testarea de tip RT-PCR pe care o poţi face din confortul propriei locuinţe, fără deplasare la spital. Rezultatul este livrat in maximum 48 de ore şi îţi spune cu precizie de 99.9% dacă eşti pozitiv sau negativ pentru COVID19/ SARS-Cov-2, bazat pe studii validate de OMS.


PAȘI:

1. Comandă telefonică / pe site a ambulantei impreuna cu testul Real Time RT-PCR, RT-PCR PLUS, sau a Analizelor Anticorpi IgG/IgM cantitativ;
2. Prelevarea probei de la pacient, la domiciliu / locul de muncă, de către un echipaj specializat;
3. Transportul probei, în maximă siguranţă, de către echipajul specializat, la laboratoarele OK Medical unde proba este prelucrata
4. Elaborarea raportului medical, rezultatul însoţit de recomandările echipei OK Medical sunt trimise către pacient în maximum 48 de ore.

*Rezultatul recoltărilor se primește în maximum 48 de ore.

În cazuri rare, rezultatul inițial poate fi “neconcludent”. Rezultatul unui test RT-PCR apare sub formă de grafic care trebuie interpretat. Rezultatele neconcludente/artefactate se vor re-testa pe alte aparate RT-PCR cu alte chituri de detecție, ceea ce poate prelungi livrarea unui rezultat cert cu până la 24 de ore (72h în total).

Cum funcţionează?

NOU!
Real-Time RT-PCR PLUS!

Acest test permite depistarea și diferențierea concomitenta a virusului Covid-19 (SARS-CoV-2) și a virusului Influenza A/B (Virusul gripal A/B).

Simptomatologiile pentru SARS-CoV-2 și pentru virusurile gripale Influenza A/B fiind apropiate, Testul RT-PCR PLUS vine în ajutorul pacienților noștri pentru a afla un diagnostic sigur și rapid. Probele sunt recoltate de la nivel nazofaringian. Recoltarea se poate face în toate centrele de recoltare OK Medical și costa 440 lei. Rezultatele se livreaza în maximum 36 de ore din ziua recoltarii!


Real-Time RT-PCR COVID-19

Testul nostru Real-Time RT-PCR COVID-19 va diagnostica dacă sunteți infectat sau nu cu SARS-CoV-2, virusul care cauzează boala COVID-19. Pentru fiecare rezultat pozitiv, ca parte a protocolului standard de laborator, efectuăm un al doilea test pe același eșantion cu confirmare. Este un test sensibil și precis pentru a identifica dacă în prezent sunteți infectat. Acest test nu vă va spune dacă ați fost infectat anterior și sunteti imun.
Veți primi rezultatul în maximum 48 de ore din ziua recoltării.


ANALIZE ANTICORPI - IgG/IgM CANTITATIV

Pe parcursul evoluției pandemiei COVID-19, a fost evidențiat un procent din ce în ce mai crescut al cazurilor asimptomatice depistate pozitiv SARS-CoV-2, care însă pot transmite infecția unor contacți apropiați într-un procent mult mai redus decât cazurile simptomatice. În lipsa unui test de tip RT-PCR care reprezintă GOLDEN-STANDARD-ul de evidențiere al infecției cu coronavirus SARS-CoV-2, istoricul de infecție a unor persoane care nu prezintă simptomatologie caracteristică acestui tip de infecție se poate determina prin efectuarea unor teste serologice rapide pentru evidențierea imunoglobulinelor de tip M și de tip G prin metode tip ELISA. Veți primi rezultatul în maximum 48 de ore din ziua recoltări.

LISTA DE PREȚURI

NOU! Test RT-PCR PLUS pentru depistarea diferențiată a virusului COVID-19 și Influenza A/B (Virusul Gripal A/B)
-
440 Lei
Test RT-PCR pentru COVID-19 (boală provocată de noul Coronavirus)
-
390 Lei
Analize anticorpi IgG și IgM cantitativ
-
150 Lei
+
Tarif pornire ambulanță
-
250 Lei

*ambulanta se deplaseaza doar in orasul selectat de dvs.
Rezultatul recoltărilor se primește în 48 de ore.

Testul poate fi achitat doar cu plata online.

Nota de informare: Centrele de testare RT-PCR si Analize serologice nu sunt laboratoare, de aceea nu pot fi pe lista laboratoarelor acreditate de MS pentru procesarea probelor SARS-COV2.

Laboratoarele cu care lucram sunt laboratoare acreditate. Toate buletinele de analize provin din laboratoare acreditate de catre DSP si sunt valabile la orice granita.

TESTARE LA DOMICILIU TESTUL RT-PCR, RT PCR-PLUS ȘI ANALIZE ANTICORPI IgG ȘI IgM CANTITATIV

cu plata prin card online

Total: 250 Lei

Plata se va efectua prin card online, iar în scurt timp de la efectuarea comenzii un email de confirmare fiind trimis către dumneavoastră.

*dacă în următoarele 24h de la efectuarea comenzii nu primiți email de confirmare, vă rugăm să ne scrieți la adresa [email protected] cu datele folosite la efectuarea comenzii.

Disclaimer:
În cazul unui test pozitiv, laboratorul are obligația legală să anunțe DSP-ul.
În primele 2-3 zile de la infectare, există un risc ca testul să iasă fals negativ.

În cazul anularii comenzii, contravaloarea analizelor medicale achitate vor fi returnate in termen de 30 de zile de la data programarii, mai putin costul deplasarii la domiciliu in valoare de 250 lei.