TESTARE LA DOMICILIU:
RT-PCR, ANTIGEN RAPID
ȘI ANALIZE IgG/IgM

OK Medical vă propune Serviciul de testare și recoltare analize serologice la domiciliu pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 (COVID-19). Cu ajutorul echipelor noastre specializate poți face în siguranță și din confortul propriei locuințe următoarele testări și analize:

NOU!
TEST RT-PCR COVID-19 DIN SALIVĂ
350 Lei

TEST RT-PCR COVID-19
240 Lei

NOU!
ANALIZE IgG ANTICORPI Trimeric(S)
169 Lei
(serviciu disponibil doar in Bucuresti)

NOU!
TEST RAPID ANTIGEN DIN SPUTĂ
(saliva adunată de la nivelul oro-faringian)
Cu particule de aur coloidal hipersensibil
In conformitate cu metodologia INSP in vigoare, testul rapid Antigen din sputa (saliva) are o valoare legala doar daca este confirmat printr-o metoda de testare de tip RT-PCR sau test rapid antigen care detecteaza antigenul SARS-COV-2 din exudatul nasofaringian.
75 Lei

NOU!
TEST RAPID ANTIGEN GREEN PASS COVID-19
90 Lei

+
Tarif deplasare la domiciliu
150 Lei

COMANDĂ


*Preţul de 150 Lei / deplasare este valabil pentru orașul dvs. și zonele limitrofe de pe o rază de până la 20 Km în jurul acestuia. Pentru distanţele mai mari de 20 Km se percepe o taxă de 5 Lei / Km și o veţi achita echipajului care sosește la solicitare.
Suplimentarea cu teste/analize se va încasa cu cash sau card de către echipajul nostru.

Rezultatul recoltărilor se primește în maximum 48 de ore din ziua recoltării.

Rețeaua de Centre în sistem Drive-Thru și Walk-In OK Medical este o rețea de puncte de RECOLTARE, analiza probelor fiind efectuată de către laboratoarele autorizate de Ministerul Sănătății și care se regăsesc în lista oficială ce poate fi accesată aici: ms.ro/centre-testare

Toate buletinele de analize emise de către laboratoarele partenere OK Medical sunt recunoscute internațional, inclusiv la TOATE punctele de trecere a frontierei din lume, în cazul testelor RT-PCR SARS-CoV-2.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la email: ok@okmedical.ro


PAȘI:

1. Comandă telefonică / pe site a ambulanței împreună cu testul sau analizele alese;
2. Prelevarea probei de la pacient, la domiciliu / locul de muncă, de către un echipaj specializat
3. Transportul probei, în maximă siguranţă, de către echipajul specializat, la laboratoarele partenere OK Medical unde proba este prelucrată
4. Elaborarea raportului medical, rezultatul însoţit de recomandările echipei OK Medical sunt trimise către pacient în maximum 48 de ore.

COMANDĂ O TESTARE LA DOMICILIU* PENTRU: TESTUL RT-PCR, TEST ANTIGEN RAPID ȘI/SAU ANALIZE ANTICORPI IgG/IgM CANTITATIV

cu plata prin card online

Total: 0 Lei

Plata se va efectua prin card online, iar în scurt timp de la efectuarea comenzii un email de confirmare va fi trimis către dumneavoastră.

*dacă în următoarele 24h de la efectuarea comenzii nu primiți email de confirmare, vă rugăm să ne scrieți la adresa comenzi@okmedical.ro cu datele folosite la efectuarea comenzii.

Disclaimer:
În cazul unui test pozitiv, laboratorul are obligația legală să anunțe DSP-ul.
În primele 2-3 zile de la infectare, există un risc ca testul să iasă fals negativ.

În cazul anulării comenzii, contravaloarea analizelor medicale achitate, va fi returnată în termen de 30 de zile de la data programării, mai puțin costul deplasării ambulanței la domiciliu.