Testare La Domiciliu RT-PCR pentru SARS-CoV-2 (COVID-19) si ANALIZE ANTICORPI - IgG/IgM CANTITATIV

Testarea la domiciliu pentru SARS-CoV-2, parte a proiectului "Relansare responsabilă" realizat de OK Medical, este testarea de tip RT-PCR pe care o poţi face din confortul propriei locuinţe, fără deplasare la spital. Rezultatul este livrat in maximum 24 de ore şi îţi spune cu precizie de 99.9% dacă eşti pozitiv sau negativ pentru COVID19/ SARS-CoV-2, bazat pe studii validate de OMS.


Paşi:

1. Comandă telefonică / pe site a ambulantei imreuna cu testul Real Time RT-PCR sau a Analizelor Anticorpi Anticorpi – IgG/IgM.
2. Prelevarea probei de la pacient, la domiciliu / locul de muncă, de către un echipaj specializat.
3. Transportul probei, în maximă siguranţă, de către echipajul specializat, la laboratoarele OK Medical unde proba este prelucrata
4. Elaborarea raportului medical, rezultatul însoţit de recomandările echipei OK Medical sunt trimise către pacient în maximum 48 de ore.

* În cazuri rare, rezultatul inițial poate fi “neconcludent”. Rezultatul unui test RT-PCR apare sub formă de grafic care trebuie interpretat. Rezultatele neconcludente/artefactate se vor re-testa pe alte aparate RT-PCR cu alte chituri de detecție, ceea ce poate prelungi livrarea unui rezultat cert cu până la 24 de ore (72h în total).
* Rezultatul recoltărilor se primește în maximum 48 de ore.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la email: [email protected]


Cum funcţionează?

Real-Time RT-PCR COVID-19

Testul nostru Real-Time RT-PCR COVID-19 va diagnostica dacă sunteți infectat sau nu cu SARS-CoV-2, virusul care cauzează boala COVID-19. Pentru fiecare rezultat pozitiv, ca parte a protocolului standard de laborator, efectuăm un al doilea test pe același eșantion cu confirmare. Este un test sensibil și precis pentru a identifica dacă în prezent sunteți infectat. Acest test nu vă va spune dacă ați fost infectat anterior și sunteti imun. - Pentru un astfel de rezultat puteţi comanda un test calitativ serologic de detecţie a anticorpilor IgM şi IgG AICI.


ANALIZE ANTICORPI - IgG/IgM CANTITATIV

Pe parcursul evoluției pandemiei COVID-19, a fost evidențiat un procent din ce în ce mai crescut al cazurilor asimptomatice depistate pozitiv SARS-CoV-2, care însă pot transmite infecția unor contacți apropiați într-un procent mult mai redus decât cazurile simptomatice. În lipsa unui test de tip RT-PCR care reprezintă GOLDEN-STANDARD-ul de evidențiere al infecției cu coronavirus SARS-CoV-2, istoricul de infecție a unor persoane care nu prezintă simptomatologie caracteristică acestui tip de infecție se poate determina prin efectuarea unor teste serologice rapide pentru evidențierea imunoglobulinelor de tip M și de tip G prin metode tip ELISA.

LISTA DE PREȚURI

Test RT-PCR pentru COVID-19 (boală provocată de noul Coronavirus)
-
390 Lei
ANALIZE ANTICORPI - IgG/IgM CANTITATIV
-
150 Lei
+
Tarif ambulanță
-
250 Lei

*ambulanta se deplaseaza doar in orasul selectat de dvs. *rezultatul recoltărilor se primește în 48 de ore.

Testul poate fi achitat doar cu plata online.

COMANDĂ TESTUL RT-PCR SI/SAU ANALIZE IgG/IgM CANTITATIVI SARS-CoV-2

cu plata prin card online

Total: 0 Lei

Plata se va efectua prin card online, iar în scurt timp de la efectuarea comenzii un email de confirmare fiind trimis către dumneavoastră.

*dacă în următoarele 24h de la efectuarea comenzii nu primiți email de confirmare, vă rugăm să ne scrieți la adresa [email protected] cu datele folosite la efectuarea comenzii.

Disclaimer:
În cazul unui test pozitiv, laboratorul are obligația legală să anunțe DSP-ul.
În primele 2-3 zile de la infectare, există un risc ca testul să iasă fals negativ.