TESTARE LA DOMICILIU RT-PCR, RT-PCR PLUS, ANTIGEN RAPID ȘI/SAU ANALIZE ANTICORPI IgG ȘI IgM CANTITATIV PENTRU SARS-CoV-2 (COVID-19)

OK Medical vă propune Serviciul de testare și recoltare analize serologice la domiciliu pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 (COVID-19). Cu ajutorul echipelor noaste specializate poți face în siguranță și din confortul propriei locuințe următoarele testări și analize:

Test RT-PCR pentru COVID-19 (boală provocată de noul Coronavirus)
-
310 Lei

Test RT-PCR PLUS pentru depistarea diferențiată a virusului COVID-19 și Influenza A/B (Virusul Gripal A/B)
-
380 Lei

NOU! Test RT-PCR NON-INVAZIV
(Se recolteză doar eșantion de salivă, fără recoltare nazofaringiană)
-
450 Lei

Analize anticorpi IgG și IgM cantitativ
-
150 Lei

Test rapid antigen cu KIT BIOCREDIT COVID-19 Antigen
-
100 Lei

Test rapid IgG / IgM
-
80 Lei

+
Tarif deplasare la domiciliu (în funcție de orașul tău):

Craiova, Pitești, Iași, Suceava, Bacău, Galați, Focșani
-
100 Lei

Ploiești, Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu, Constanța
-
150 Lei

București
-
250 Lei

COMANDĂ

*Echipele OK Medical se deplasează doar în orașul selectat de dvs. Rezultatul recoltărilor se primește în maximum 48 de ore din ziua recoltării.

Testul poate fi achitat doar cu plata online.

Rețeaua de Centre în sistem Drive-Thru și Walk-In OK Medical este o rețea de puncte de RECOLTARE, analiza probelor fiind efectuată de către laboratoarele autorizate de Ministerul Sănătății și care se regăsesc în lista oficială ce poate fi accesată aici: ms.ro/centre-testare

Toate buletinele de analize emise de către laboratoarele partenere OK Medical sunt recunoscute internațional, inclusiv la TOATE punctele de trecere a frontierei din lume, în cazul testelor RT-PCR SARS-CoV-2.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la email: [email protected]


PAȘI:

1. Comandă telefonică / pe site a ambulanței împreună cu testul sau analizele alese;
2. Prelevarea probei de la pacient, la domiciliu / locul de muncă, de către un echipaj specializat
3. Transportul probei, în maximă siguranţă, de către echipajul specializat, la laboratoarele partenere OK Medical unde proba este prelucrată
4. Elaborarea raportului medical, rezultatul însoţit de recomandările echipei OK Medical sunt trimise către pacient în maximum 48 de ore.

COMANDĂ O TESTARE LA DOMICILIU* PENTRU: TESTUL RT-PCR, RT PCR-PLUS, TEST RT-PCR NON-INVAZIV, TEST ANTIGEN RAPID ȘI/SAU ANALIZE ANTICORPI IgG ȘI IgM CANTITATIV

cu plata prin card online

Total: 0 Lei

Plata se va efectua prin card online, iar în scurt timp de la efectuarea comenzii un email de confirmare fiind trimis către dumneavoastră.

*dacă în următoarele 24h de la efectuarea comenzii nu primiți email de confirmare, vă rugăm să ne scrieți la adresa [email protected] cu datele folosite la efectuarea comenzii.

Disclaimer:
În cazul unui test pozitiv, laboratorul are obligația legală să anunțe DSP-ul.
În primele 2-3 zile de la infectare, există un risc ca testul să iasă fals negativ.

În cazul anularii comenzii, contravaloarea analizelor medicale achitate vor fi returnate in termen de 30 de zile de la data programarii, mai putin costul deplasarii la domiciliu, cost care difera in functie de orasul deplasarii.