BUCUREȘTI
(021) 3111 777
GALAȚI
(0236) 417 777
CLUJ-NAPOCA
(0264) 427 777
CONSTANȚA
(0241) 511 777

Test rapid IgG și IgM pentru COVID-19
(boală provocată de noul CORONAVIRUS)

Test rapid IgG si IgM pentru COVID-19 (boala provocata de noul Coronavirus) pentru toti pacientii OK MEDICAL

In incercarea de a proteja personalul medical si pacientii, OK MEDICAL recomanda tuturor pacientilor sai testarea rapida pentru COVID-19, rezultatul negativ obtinut in ultimele 24 de ore de la vizita fiind prezentat la intrarea in clinica.

Masurile luate au ca obiectiv LIMITAREA raspandirii virusului SARS-COV-2.

Astfel, pacientii programati pentru consultatii sau tratamente in cadrul clinicilor OK MEDICAL vor avea acces la teste rapide pentru COVID-19. Testele vor putea fi comandate contra cost, testarea facandu-se individual de catre pacient inainte de venirea in clinica, beneficiind de suportul la distanta oferit de personalul OK MEDICAL. Subliniem faptul ca testele nu se efectueaza la sediile OK MEDICAL, ci de pacient la domiciliul acestuia, aceasta masura avand rolul de a minimaliza contactul fizic si de a reduce riscul de transmitere a COVID-19.

Recomandam urmatoarea procedura in cazul testarii rapide:
a. In cazul rezultatului negativ, testarea se repeta la un interval de 5 zile.
ATENTIE! Rezultatul negativ NU exclude prezenta virusului in perioada de incubatie si implicit transmiterea sa!
b. In cazul rezultatului pozitiv, testarea se repeta in maximum 24 de ore.
In acest interval de timp se impune carantina!
c. In cazul in care ambele testari rapide sunt pozitive, pacientul avand obligatia sa se autoizoleze/sa intre in carantina, urmand sa anunte in cel mai scurt timp departamentele de urgenta pentru a solicita un test PCR in cazul in care apar si simptome sau, dupa caz, testarea PCR asimptomatica.
d. In cazul in care primul test este pozitiv si cel de-al doilea negativ, se recomanda o a treia testare fie rapida, fie PCR in maximum 24 de ore.
e. In cazul in care primul test este negativ si cel de-al doilea pozitiv, se ignora prima testare si se urmeaza procedura rezultatului pozitiv descrisa la punctele b, c si d.

Mentionam ca tot personalul OK MEDICAL va fi testat periodic, in cazul inregistrarii unui rezultat pozitiv urmand a se implementa masurile legale in vigoare.

LISTA DE PREȚURI

Test rapid IgG și IgM pentru COVID-19 (boală provocată de noul Coronavirus)
-
178 Lei 98 Lei

Transportul este inclus oriunde pe teritoriul României.
TVA-ul este inclus.
Termen de livrare estimat curent: 5 zile lucrătoare.

Testul poate fi achitat doar cu plata online.

COMANDĂ TESTUL

cu plata prin transfer bancar

Total: Lei

Plata se va efectua prin transfer bancar. După finalizarea comenzii veți primi un mesaj de succes în care veți găsi contul bancar.

Comanda va fi validată în momentul creditării contului, iar în scurt timp de la efectuarea comenzii un email de confirmare fiind trimis către dumneavoastră.

*dacă în următoarele 24h de la efectuarea comenzii nu primiți email de confirmare, vă rugam să ne scrieți la adresa [email protected] cu datele folosite la efectuarea comenzii.