Test rapid IgG și IgM pentru SARS-COV-2 (COVID-19)

Test rapid COVID-19 IgG/IgM Ab (boala provocată de noul Coronavirus) pentru toţi pacienţii OK MEDICAL

În încercarea de a proteja personalul medical şi pacienţii, OK MEDICAL recomanda imperativ tuturor pacienţilor săi testarea rapidă pentru COVID-19, rezultatul negativ obţinut în ultimele 24 de ore de la vizita fiind prezentat la intrarea în clinică.

Măsurile luate au ca obiectiv LIMITAREA răspândirii virusului SARS-COV-2.

Astfel, pacienţii programaţi pt consultaţii sau tratamente în cadrul clinicilor OK MEDICAL vor avea acces la teste rapide pt COVID-19. Testele vor putea fi comandate contra-cost, testarea făcându-se individual de către pacient la DOMICILIUL acestuia înainte de venirea în clinică, putând beneficia şi de suportul la distanţă oferit de call-center-ul OK MEDICAL. Această măsură are rolul de a minimaliza contactul fizic şi de a reduce riscul de transmitere a COVID-19.

Acesta este un test complementar, recomandat pentru detectarea calitativă a anticorpilor. Orice rezultat pozitiv al testului ar trebui confirmat în continuare prin alte metode.

În urma studiului clinic, producătorul a raportat următoarele rezultate pentru IgM/IgG: Sensibilitate 97,6%; Specificitate 100%; Acurateţe 98,8%.

Recomandăm următoarea procedura în cazul testării rapide:
a. În cazul rezultatului negativ, testarea se repeta la un interval de 5 zile.
ATENŢIE! Rezultatul negativ NU exclude prezenţa virusului în perioada de incubaţie şi implicit transmiterea sa!
b. În cazul rezultatului pozitiv, testarea se repetă în maximum 24 de ore.
În acest interval de timp se impune carantina!
c. În cazul în care ambele testări rapide sunt pozitive, pacientul ARE obligaţia să se autoizoleze/să intre în carantină. Ulterior acesta trebuie să anunţe departamentele de urgenţă pentru a solicita un test PCR în cazul în care apar şi simptome sau, după caz, testarea PCR asimptomatică.
d. În cazul în care primul test este pozitiv şi cel de-al doilea negativ, se recomandă o a treia testare fie rapidă, fie PCR în maximum 24 de ore.
e. În cazul în care primul test este negativ şi cel de-al doilea pozitiv, se ignora prima testare şi se urmează procedura rezultatului pozitiv descrisă la punctele b, c şi d.

Menţionăm că tot personalul OK MEDICAL va fi testat periodic. În cazul înregistrării unui rezultat pozitiv se vor implementa măsurile legale în vigoare.

LISTA DE PREȚURI

Test rapid IgG și IgM pentru COVID-19 (boală provocată de noul Coronavirus)
-
138 Lei
Expediere prin curier rapid în maximum o zi lucrătoare.

Transportul este inclus oriunde pe teritoriul României.
TVA-ul este inclus.

Testul poate fi achitat doar cu plata online.

COMANDĂ TESTUL

cu plata prin card online

Total: Lei

Plata se va efectua prin card online, iar în scurt timp de la efectuarea comenzii un email de confirmare fiind trimis către dumneavoastră.

*dacă în următoarele 24h de la efectuarea comenzii nu primiți email de confirmare, vă rugăm să ne scrieți la adresa [email protected] cu datele folosite la efectuarea comenzii.