TEST RT-PCR
COVID-19

TESTARE RT-PCR

TEST RT-PCR COVID-19
240 Lei


Testul RT-PCR COVID-19 va diagnostica dacă sunteți infectat sau nu cu SARS-CoV-2, virusul care cauzează boala COVID-19. Pentru fiecare rezultat pozitiv, ca parte a protocolului standard de laborator, efectuăm un al doilea test pe același eșantion cu confirmare. Este un test sensibil și precis pentru a identifica dacă în prezent sunteți infectat. Acest test nu vă va spune dacă ați fost infectat anterior și sunteti imun.
Veți primi rezultatul în maximum 48 de ore din ziua recoltării.


Intervalele optime de testare la pacientii infectati cu SARS-CoV-2

* aceste intervale sunt orientative putand sa difere de la pacient la pacient si indica posibilitatile de testare in raport cu concentratia SARS-CoV-2

Tot procesul
de testare durează 5 minute!

1.

La Recepție un coleg îți face fișa de înregistrare și consimțământul informat pentru recoltare. Pe tot acest proces vei fi instruit să urmezi pași simpli pentru a reduce la 0 contactul direct între tine și personalul Centrului de testare: vei primi un pix cadou cu care vei semna consimțământul, vei plăti cu cardul și vei tasta pinul pe un POS cu folie de unică folosință.

2.

La pasul doi, adică în zona de recoltare, un cadru medical echipat conform protocolului Covid-19 îți va preleva probe biologice de tip exsudat faringian și exsudat nazal din ambele nări; exsudatul nazal se face pentru depistarea pacientilor asimptomatici dar purtatori ai virusului SARS-CoV-2. (Virusul SARS-CoV-2 este un virus aerogen și el se cantonează la nivelul nasului, urmând să se multiplice în timpul 2 la nivel faringian. Astfel putem garanta cea mai mare sensibilitate a depistării, indiferent dacă pacientul este la începutul sau la sfârșitul bolii.

In cazul testarilor RT-PCR si RT-PCR NON-INVAZIV media de timp pentru emiterea unui rezultat oficial de laborator este de 12 ore. Ok Medical garanteaza ca rezultatul oficial de laborator, parafat de un medic se emite cel tarziu a doua zi, pâna la ora 23:59.

* Din cauze externe, rezultatul poate fi intarziat cu pana la 24 de ore.

Rețeaua de Centre în sistem Drive-Thru și Walk-In OK Medical este o rețea de puncte de RECOLTARE, analiza probelor fiind efectuată de către laboratoarele autorizate de Ministerul Sănătății și care se regăsesc în lista oficială ce poate fi accesată aici: ms.ro/centre-testare

Toate buletinele de analize emise de către laboratoarele partenere OK Medical sunt recunoscute internațional, inclusiv la TOATE punctele de trecere a frontierei din lume, în cazul testelor RT-PCR SARS-CoV-2.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la email: ok@okmedical.ro