TEST RT-PCR COVID-19
DIN SALIVĂ

TESTARE RT-PCR NON-INVAZIVA

TEST RT-PCR COVID-19 DIN SALIVĂ
350 Lei


Acest test permite depistarea virusului SARS-CoV-2 din salivă de la nivelul cavității bucale.
TESTUL RT-PCR COVID-19 DIN SALIVĂ vine în ajutorul pacienților noștri pentru depistarea sigură și rapidă a virusului SARS-CoV-2 fară a provoca disconfort în timpul recoltării.

Acest test va detecta dacă sunteți infectat sau nu cu SARS-CoV-2, virusul care cauzează boala COVID-19, dar nu vă va arăta istoricul de infecție (dacă în trecut ați mai fost infectat) sau statusul dumneavoastră imun.

Precauțiuni specifice înainte de recoltarea probei de salivă.
Este INTERZIS consumul de: alimente și gumă de mestecat, fumatul, spălatul pe dinți sau folosirea apei de gură pentru cel puțin 60 de minute înaintea recoltării probei de salivă.


Intervalele optime de testare la pacientii infectati cu SARS-CoV-2

* aceste intervale sunt orientative putand sa difere de la pacient la pacient si indica posibilitatile de testare in raport cu concentratia SARS-CoV-2

Tot procesul de testare
RT-PCR COVID-19 din salivā durează 5 minute!

1.

La Recepție un coleg îți face fișa de înregistrare și consimțământul informat pentru recoltare. Pe tot acest proces vei fi instruit să urmezi pași simpli pentru a reduce la 0 contactul direct între tine și personalul Centrului de testare: vei primi un pix cadou cu care vei semna consimțământul, vei plăti cu cardul și vei tasta pinul pe un POS cu folie de unică folosință.

2.

La pasul doi, În zona de recoltare, un cadru medico-sanitar specializat, echipat conform recomandărilor Institutului Național de Sănătate Publică, vă va preleva proba biologică, reprezentată de proba de salivă.

In cazul testarilor RT-PCR si RT-PCR NON-INVAZIV media de timp pentru emiterea unui rezultat oficial de laborator este de 12 ore. Ok Medical garanteaza ca rezultatul oficial de laborator, parafat de un medic se emite cel tarziu a doua zi, pâna la ora 23:59.

* Din cauze externe, rezultatul poate fi intarziat cu pana la 24 de ore.

Rețeaua de Centre în sistem Drive-Thru și Walk-In OK Medical este o rețea de puncte de RECOLTARE, analiza probelor fiind efectuată de către laboratoarele autorizate de Ministerul Sănătății și care se regăsesc în lista oficială ce poate fi accesată aici: ms.ro/centre-testare

Toate buletinele de analize emise de către laboratoarele partenere OK Medical sunt recunoscute internațional, inclusiv la TOATE punctele de trecere a frontierei din lume, în cazul testelor RT-PCR SARS-CoV-2.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la email: ok@okmedical.ro