Tratament Disfuncții Sexuale Erectile

Tratament Disfuncții Sexuale Erectile

Consultație: 200 Lei
Tratament disfuncție erectilă: 2240 Lei
Operație circumcizie: 1650 Lei
Frenoplastie: 1400 Lei

Prețurile pachetelor de tratament în cadrul clinicilor OK Medical se stabilesc de către medic, individual, în funcție de afecțiune și de gradul de severitate al acesteia.

Pensionarii beneficiază de 10% reducere la pachetele de tratament pe baza talonului de pensie.


Disfuncția erectilă sau impotența reprezintă imposibilitatea unui bărbat de a obține și menține o erecție care să fie suficientă pentru a duce la capăt un act sexual. Este o afecțiune foarte răspândită, care impactează o gamă largă de spectre, cum ar fi: social, emoțional, familiar. Pe piață există foarte multe soluții de rezolvare sau îmbunătățire a afecțiunii. Din păcate, foarte multe dintre aceste soluții sunt ineficiente sau maschează agravarea sau au efecte secundare, pe care pacientul nu le cunoaște.

Rușinea este un factor care face bărbatul să nu ajungă la medic pentru un diagnostic corect și pentru un tratament corespunzător acestui diagnostic. Din această cauză, riscurile la care pacientul se expune prin testarea unor produse bazate pe substanțe chimice sunt mari.


Metode de tratare disfuncții sexuale

Pentru prima dată în România, OK Medical aduce o tehnologie inovatoare non-invazivă (fară operație), cu o rată de succes de peste 99%. Procedeul constă în utilizarea undelor ultrasonice de joasă intensitate, care refac tesutul cavernos al penisului astfel încât se pompează un flux mai mare de sange, efectul fiind o erecție fermă. Tratamentul pentru disfuncția erectilă se efectuează în cabinetul medical la recomandarea medicului, nu necesită anestezie sau sedare și se face în câteva ședințe de 15-20 minute. Acesta ajută pacienții care suferă de disfuncții sexuale cauzate de deteriorare vasculară și nu se bazează pe substanțe chimice.

Medici Specialiști în tratarea disfuncțiilor sexuale

Dr. Aurelian Justin

Dr. Aurelian Justin

Urologie București
Coordonator nișă medicală

Medic primar urolog. Doctor în științe medicale. Asistent universitar.

Dr. Matei Pisoschi

Dr. Matei Pisoschi

Urologie București

Medic primar urolog. Master în management sanitar.

Dr. Madalin Guliciuc

Dr. Madălin Guliciuc

Urologie Galați

Medic specialist urolog. Preparator universitar.