Tratament Hemoroizi și Fisuri Anale

Consultație: 100 Lei
Tratament hemoroizi și fisuri anale: începând de la 1500 Lei
Tratament fistulă perianală: 965 Lei
Tratament abces perianal: 800 Lei
Fisurectomie: 890 Lei
Tratament marisce hemoroidale: 300 Lei
Trombectomie externa: 500 Lei

Prețurile pachetelor de tratament în cadrul clinicilor OK Medical se stabilesc de către medic, individual, în funcție de afecțiune și de gradul de severitate al acesteia.

Pensionarii beneficiază de 10% reducere la pachetele de tratament pe baza talonului de pensie.

Pacienților diagnosticati cu cancer de colon li se vor returna integral sumele achitate în cadrul clinicii până la diagnosticare.


Hemoroizii și fisurile anale sunt boli grave care nu sunt luate suficient de în serios de către pacienți. Această boală nu se tratează de la sine, “nu trece” folosind creme sau alte metode preluate din “popor”.

De cele mai multe ori aceste metode simptomatice și/sau “empirice” de tratament pot masca simptomele pe perioade scurte de timp, în realitate agravând boala în cele mai multe cazuri. Chirurgia clasică a oferit de-a lungul timpului intervenții dureroase cu perioadă mare de recuperare, de care pacienții se tem și care s-au dovedit a nu fi foarte eficiente, boala recidivând de multe ori. În plus, există o posibilitate destul de mare ca simptomatologia bolii hemoroidale să se confunde cu simptomele unor boli mai grave, cum ar fi cancerul de colon.


Metode de tratare Hemoroizi și Fisuri Anale

Afecțiunile proctologice se pot diagnostica numai în cabinetul medical de către medicul chirurg, cele mai precise și utilizate metode fiind video-rectoscopia și video-anuscopia computerizată.
La OK Medical, tratamentul hemoroizilor și fisurilor anale se face prin tehnici non-invazive (fară operație), fără schimbări în modul de viață al pacienților și fără întreruperea activităților cotidiene. Sângerarea anală, durerea sau pruritul de la nivelul zonei ano-rectale, trag un semnal de alarmă și trebuie investigate imediat!

Medici Specialiști în tratarea hemoroizilor și fisurilor anale

Dr. Danut Toader Andronesi

Dr. Dănuț Toader Andronesi

Chirurgie Generală
Proctologie București
Coordonator nișă medicală

Medic primar Chirurgie Generală, cercetator stiintific în cadrul Centrului de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic, Institutul Clinic Fundeni, București.

Dr. Andrei Diaconescu

Dr. Andrei Diaconescu

Chirurgie Generală
Proctologie București

Medic specialist Chirurgie Generală. Supraspecializare și competență în chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatica. Numeroase congrese nationale și internationale de prestigiu.