Tratament Hemoroizi și Fisuri Anale

Hemoroizii și fisurile anale sunt boli grave care nu sunt luate suficient de în serios de către pacienți. Această boală nu se tratează de la sine, “nu trece” folosind creme sau alte metode preluate din “popor”.

De cele mai multe ori aceste metode simptomatice și/sau “empirice” de tratament pot masca simptomele pe perioade scurte de timp, în realitate agravând boala în cele mai multe cazuri. Chirurgia clasică a oferit de-a lungul timpului intervenții dureroase cu perioadă mare de recuperare, de care pacienții se tem și care s-au dovedit a nu fi foarte eficiente, boala recidivând de multe ori. În plus, există o posibilitate destul de mare ca simptomatologia bolii hemoroidale să se confunde cu simptomele unor boli mai grave, cum ar fi cancerul de colon.


Metode de tratare Hemoroizi și Fisuri Anale

Afecțiunile proctologice se pot diagnostica numai în cabinetul medical de către medicul chirurg, cele mai precise și utilizate metode fiind video-rectoscopia și video-anuscopia computerizată.
La OK Medical, tratamentul hemoroizilor și fisurilor anale se face prin tehnici non-invazive (fară operație), fără schimbări în modul de viață al pacienților și fără întreruperea activităților cotidiene. Sângerarea anală, durerea sau pruritul de la nivelul zonei ano-rectale, trag un semnal de alarmă și trebuie investigate imediat!

LISTA DE PREȚURI

Consultație: 390 lei
Tratament hemoroizi și fisuri anale: începând de la 4560 lei
Tratament fistulă perianală: 1930 lei
Tratament abces perianal: 1800 lei
Fisurectomie: 1780 lei
Tratament marisce hemoroidale: 1200 lei
Trombectomie externa: 1240 lei

Prețurile pachetelor de tratament în cadrul clinicilor OK Medical se stabilesc de către medic, individual, în funcție de afecțiune și de gradul de severitate al acesteia.

Pensionarii beneficiază de 10% reducere la pachetele de tratament pe baza talonului de pensie.

Pacienților diagnosticati cu cancer de colon li se vor returna integral sumele achitate în cadrul clinicii până la diagnosticare.

Medici Specialiști în tratarea hemoroizilor și fisurilor anale

Dr. Danut Toader Andronesi

Dr. Dănuț Toader Andronesi

Chirurgie Generală
Proctologie București
Coordonator nișă medicală

Medic primar Chirurgie Generală, cercetator stiintific în cadrul Centrului de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic, Institutul Clinic Fundeni, București.

Prof. Dr. Dorel Firescu

Prof. Dr. Dorel Firescu

Chirurgie Generală
Proctologie Galați

Profesor universitar. Medic primar Chirurgie Generală. Coordonator program pregătire rezidențiat specializare Chirurgie Generală. Îndrumător modul chirurgie în cadrul pregătire rezidențiat specializare medicină de familie. Coordonator program EMC pregătire cursuri postuniversitare pentru medici.

Dr. Petrisor Marian Carstea

Dr. Petrișor Marian Carstea

Chirurgie Generală
Proctologie București

Medic specialist Chirurgie Generală. Competență în chirurgia laparoscopică și chirurgia oncologică. Doctorand în științe medicale în cadrul Universității de Medicină “Carol Davila” București.

Dr. Anamaria Nicoleta Iliescu

Dr. Anamaria Nicoleta Iliescu

Chirurgie Generală
Proctologie București

Medic specialist Chirurgie Generală, competență Chirurgie Oncologică.

Dr. Cristina Serban

Dr. Cristina Serban

Chirurgie Generală
Proctologie Galați

Medic specialist Chirurgie Generală, asistent universitar. Membru al Societății Române de Chirurgie și al Colegiului Medicilor din România.

Dr. Raul Mihailov

Dr. Raul Mihailov

Chirurgie Generală
Proctologie Galați

Medic Specialist Chirurgie Generală la Spitalul Clinic Județean de Urgență ’’Sf. Andrei” Galați, Clinica I Chirurgie

Dr. Alexandr Doga

Dr. Alexandr Doga

Chirurgie Generală
Proctologie Constanța

Medic specialist
Chirurgie Generală.

Dr. Dogaru Iuliana

Dr. Dogaru Iuliana

Chirurgie Generală
Proctologie Constanța

Medic primar Chirurgie Generală, activitate clinică și operatorie, spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf Apostol Andrei” Constanța. Supraspecializare în chirurgie deschisă și laparoscopică, proctologie.

Dr. Mihai Gherghinoiu

Dr. Mihai Gherghinoiu

Chirurgie Generală,
Proctologie Constanța

Medic specialist Chirurgie Generală Secția Chirurgie Generală II, Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Supraspecializare în chirurgie laparoscopică și chirurgie deschisă, chirurgie de traumă, coloproctologie.

VREI SĂ TE SUNĂM NOI?