BUCUREȘTI
(021) 3111 777
GALAȚI
(0236) 417 777
CLUJ-NAPOCA
(0264) 427 777
CONSTANȚA
(0241) 511 777

Tratament Varice

Varicele sunt o afecțiune des intalnita pe care oamenii o trec cu vederea fără sa stie ca netratarea ei poate duce la complicatii tratabile doar prin metode chirurgicale. Foarte multi pacienti cred ca boala dispare singura sau se poate trata cu creme, ciorapi compresibili sau alte solutii, în realitate boala avanseaza și afecteaza din ce în ce mai mult membrul sau membrele. Varicele nu sunt doar o problema estetica, complicatiile bolii varicoase pot duce la tromboflebita și ulcer varicos.


Metode de tratare varice

La OK Medical, procedurile terapeutice de ultima generatie includ Scleroterapia sub ghidaj Ecografic și Laserul Endovenos de 360 grade.

Laserul Endovenos cu fascicul de 360 grade este o tehnologie pe baza de dioda, pentru tratarea nedureroasa a venelor varicoase cu fibra optica. Laserul cu dioda emite un fascicul luminos cu o lungime de unda de 1470 nm, care este ideal pentru utilizarea lui în flebologie (tratarea varicelor) și foloseste o noua tehnologie care dozeaza penetrabilitatea fasciculului în doua straturi ale peretelui venos, obtinandu-se o inchidere efecienta a venei.

LISTA DE PRETURI

Consultație: 320 lei
Tratament varice: începând de la 2280 lei
Tratament venectazii (vene spider): 1270 lei

Prețurile pachetelor de tratament în cadrul clinicilor OK Medical se stabilesc de catre medic, individual, în funcție de afecțiune și de gradul de severitate al acesteia.

Pensionarii beneficiază de 10% reducere la pachetele de tratament pe baza talonului de pensie.

Medici Specialiști în tratarea varicelor

Prof. Dr. Dorel Firescu

Prof. Dr. Dorel Firescu

Chirurgie Generală
Flebologie Galați și Constanta
Coordonator nișă medicală

Profesor universitar. Medic primar Chirurgie Generală. Coordonator program pregătire rezidențiat specializare Chirurgie Generală. Îndrumător modul chirurgie în cadrul pregătire rezidențiat specializare medicină de familie. Coordonator program EMC pregătire cursuri postuniversitare pentru medici.

Dr. Danut Toader Andronesi

Dr. Dănuț Toader Andronesi

Chirurgie Generală
Flebologie București

Medic primar Chirurgie Generală, cercetator științific în cadrul Centrului de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic, Institutul Clinic Fundeni, București.

Dr. Vitalii Mironescu

Dr. Vitalii Mironescu

Chirurgie Generală
Flebologie Cluj-Napoca

Medic specialist Chirurgie Generală. Supraspecializare în scleroterapie în boala venoasă și laserterapie în tratamentul bolilor venoase cronice. Competență în ultrasonografie generală.

VREI SĂ TE SUNĂM NOI?