Tratament Varice

Tratament Varice

Consultație: 240 Lei
Tratament varice: începând de la 1450 Lei
Tratament venectazii (vene spider): 1590 Lei

Prețurile pachetelor de tratament în cadrul clinicilor OK Medical se stabilesc de catre medic, individual, în funcție de afecțiune și de gradul de severitate al acesteia.

Pensionarii beneficiază de 10% reducere la pachetele de tratament pe baza talonului de pensie.


Varicele sunt o afecțiune des intalnita pe care oamenii o trec cu vederea fără sa stie ca netratarea ei poate duce la complicatii tratabile doar prin metode chirurgicale. Foarte multi pacienti cred ca boala dispare singura sau se poate trata cu creme, ciorapi compresibili sau alte solutii, în realitate boala avanseaza și afecteaza din ce în ce mai mult membrul sau membrele. Varicele nu sunt doar o problema estetica, complicatiile bolii varicoase pot duce la tromboflebita și ulcer varicos.


Metode de tratare varice

La OK Medical, procedurile terapeutice de ultima generatie includ Scleroterapia sub ghidaj Ecografic și Laserul Endovenos de 360 grade.

Laserul Endovenos cu fascicul de 360 grade este o tehnologie pe baza de dioda, pentru tratarea nedureroasa a venelor varicoase cu fibra optica. Laserul cu dioda emite un fascicul luminos cu o lungime de unda de 1470 nm, care este ideal pentru utilizarea lui în flebologie (tratarea varicelor) și foloseste o noua tehnologie care dozeaza penetrabilitatea fasciculului în doua straturi ale peretelui venos, obtinandu-se o inchidere efecienta a venei.

Medici Specialiști în tratarea varicelor

Dr. Danut Toader Andronesi

Dr. Dănuț Toader Andronesi

Chirurgie Generală
Flebologie București

Medic primar Chirurgie Generală, cercetator științific în cadrul Centrului de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic, Institutul Clinic Fundeni, București.