Preturi

Rate this post

O minte sănătoasă detalii într-un corp sănătos și mai tonifiat: sfaturi de la centrul de frumusețe
Mișcarea contribuie, împreună cu o alimentație sănătoasă și echilibrată, la funcționarea corectă a sistemului digestiv deoarece favorizează circulația și tonusul mușchilor abdominali.

Numeroase studii americane au demonstrat că sportul, la copii și adulți, stimulează zonele creierului responsabile de memorie și atenție, deoarece permite o mai bună oxigenare și un flux sanguin mai bun către zonele creierului.

Știri despre frumusețe

Moleculele produse in timpul contractiei musculare ingreuneaza substantele pe care organismul le genereaza in situatiile de stres, in care apararea imunitara este scazuta iar prezenta cortizolului, hormonul stresului, genereaza oboseala si tulburari de dispozitie; S-a demonstrat că exercițiile fizice permit creșterea de noi celule în zone ale creierului care joacă un rol cheie în depresie.

  1. Știri despre frumusețeÎn plus, contracția mușchilor de pe oase duce la o mai bună absorbție a calciului, un mineral care joacă un rol fundamental în lupta împotriva osteoporozei.
  2. Organismul uman s-a născut pentru a se mișca, iar activitatea fizică regulată ajută la îmbunătățirea tuturor aspectelor calitative ale vieții noastre.

„Dragi cititori,

de curiozitate, câți dintre voi vă treziți dimineața cu dorința ireversibilă de a merge la jogging, o plimbare în parc sau o vizită la sală?

Cu cât ne mișcăm mai puțin și cu atât ne dorim mai puțin, acesta este un adevăr universal

Îmi imaginez un număr foarte, foarte limitat, în ciuda faptului că mișcarea zilnică produce efecte pozitive asupra sănătății noastre fizice și psihice.”

Cu cât ne mișcăm mai puțin și cu atât ne dorim mai puțin, acesta este un adevăr universalSportul nu are vârstă, trebuie practicat din copilărie până când organismul ne permite. Cu toate acestea, este normal ca pielea să nu rămână relaxată, moale, compactă, luminoasă și tonifiată pe tot parcursul vieții, deoarece bătrânețea afectează foarte mult turnover-ul celular, care încetinește exponențial… trebuie să o mențineți activ!

Tocmai din acest motiv, Centrul de frumusete Pearl'age recomanda sa faci scrub-uri regulate pe corp si fata si aplicarea unor creme specifice in functie de tipul tau de ten. Un tratament deosebit de eficient este efectuat cu acid glicolic care, utilizat corect, eliberează pielea de celulele moarte și o face luminoasă și mai receptivă la tratamentele de înfrumusețare.

Vorbind în loc să remodeleze și să tonifieze țesutul, pentru a-l face mai elastic, încetinind astfel îmbătrânirea, Centrul de frumusețe Pearl'age oferă tratamente de înfrumusețare care folosesc echipamente numite radiofrecvență multipolară care, pătrunzând în țesut la nivel celular, dezvoltă căldură endogenă. in cele mai profunde straturi ale pielii cu efect natural de lifting si fermitate.

  1. „Totul este să învingi lenea!
  2. Cu toate acestea, veți fi de acord cu mine că se simte plin de satisfacții după o alergare, o înot sau un dans.

Atunci nu există îndoieli: sportul este bun pentru tine

Asta pentru că, dulcis in fundo, sportul este cea mai bună armă pentru a descărca surplusul de energie acumulat în zilele noastre și pentru a combate toate acele simptome datorate stresului stocat.

Mens sana in corpore sano au spus cu înțelepciune latinii; tradus în termeni moderni am putea spune că îngrijirea corpului și bunăstarea psihică și fizică sunt combinația și pasul obligatoriu pentru o mai bună calitate a vieții.

Cu aceasta, însă, aș vrea să vă invit să nu vă dedicați sporturilor prea obositoare sau să vă stabiliți obiective prea greu de atins sau, cu atât mai mult, să trăiți antrenamentul ca competiții. Trebuie să învățăm să ne ascultăm corpul și să ne mișcăm în direcția care ne conduce la o mai bună serenitate interioară.

Deci da antrenamentelor în aer liber, în companie, schimbărilor de traseu și celor mai stimulatoare exerciții.”

Este esențial ca sportul să fie prezent în viața noastră în cele mai variate forme ale sale; care poate fi un hobby pentru noi sau se poate transforma într-o provocare, un obiectiv care ne conduce să ne îmbunătățim și să ne simțim mai bine cu noi înșine, în interior și în exterior.

6 reguli de aur

Începe. Acum. Nu te gândi: e prea târziu. Niciodată nu este prea târziu să preiei controlul asupra vieții tale și să te schimbi. Decide să o faci acum, nu aștepta, nu amâna. Fa-o acum.

6 reguli de aurSchimbați punctul de vedere. Un stil de viață sănătos nu este reguli rigide, ci obiceiuri plăcute. Alimentația corectă nu este restrictivă și tristă, ci plină de culoare, variată, bună și satisfăcătoare.

Nu trebuie sa te slabesti, ci sa iti cuceresti silueta, forma potrivita. Schimbarea începe în mintea ta, în modul tău de a percepe: descoperă plăcerea de a mânca sănătos, satisfacția de a face mișcare, satisfacția iubirii de sine.

Găsește-ți motivația. Pentru a te stimula, a te motiva, ai nevoie de ceva mai mult decât un număr ideal pe scară; este nevoie de un scop frumos, personal, profund. De exemplu, o nouă dimensiune a bunăstării, care include sănătatea, frumusețea și vitalitatea corpului tău. Sau un nou stil de viață care te va face să-ți trăiești bine angajamentele zilnice, pasiunile.

  • Stabiliți obiective clare, precise și graduale care să vă ghideze pas cu pas către obiectivul final.
  • Nu vă concentrați asupra muntelui pentru a muta: kilogramele totale pe care doriți să le pierdeți; te va face să te simți descurajat, concentrează-te în schimb pe pietrele pe care le vei lucra treptat.

Un mic obiectiv lunar vă va oferi mai mult control asupra situației, atingerea lui vă va încuraja să continuați. Nu subestima puterea constanței, a trecerii timpului; Gândiți-vă la cât de treptat ați luat în greutate în plus în timp. Acum, la fel de treptat, inversează tendința.