Test pcr covid 19

Rate this post

Cum să reduceți riscul de infecție: BLOG  sfaturi pentru viața de zi cu ziDruckNu strângeți mâna și nu sărutați obrajiiDeși poate părea nepoliticos, abțineți-vă de la a da mâna. Evitați contactul fizic în general.

Druck Spălați-vă mâinile frecvent Curățați-vă mâinile cu un dezinfectant pe bază de alcool sau spălați-le bine cu apă și săpun, mai ales înainte de a găti, de a mânca și când ajungeți acasă. Spălați-vă întotdeauna mâinile după ce ați folosit toaleta sau dacă mâinile sunt vizibil murdare. Druck.

Ține-ți mâinile departe de față

Agenții patogeni pot trece cu ușurință de la mâini la membranele mucoase ale ochilor, nasului și gurii. Evitați să vă atingeți fața. Druck Tușiți și strănutați într-un mod „igienic”.

Când tuși, „a pune mâna în față” este o manieră bună, dar acest lucru ar putea duce la rămânerea unui număr mare de viruși pe mâini. Așa că nu tușiți în mâini, ci mai degrabă în mânecă sau într-o batistă.

Druck Aruncați imediat șervețele folosite

Aruncați imediat șervețele uzate la coșul de gunoi, de preferință într-un recipient cu o pungă de gunoi pe care să-l închideți ermetic și să o eliminați rapid. După aceea, spală-te pe mâini.

  • Druck
  • Aerisiti incaperile in mod regulat
  • În interior, numărul de viruși din aer poate crește semnificativ.

Păstrați distanța și evitați aglomerația

Aerisirea regulată a unei încăperi (de trei până la patru ori pe zi timp de zece minute) contracarează numărul de viruși din aer și reduce astfel riscul de infecție.O bună ventilație îmbunătățește și climatul interior, împiedicând uscarea membranelor mucoase ale gurii și nasului.

Păstrați distanța și evitați aglomerațiaDruck Păstrați cât mai multă distanță de alte persoane când tușiți, cel puțin 1 metru, pentru a evita respirația picăturilor care ar putea include noul Coronavirus, care provoacă COVID-19 dacă persoana este infectată.

  • Druck
  • Acordați atenție simptomelor precoce

În caz de febră, tuse sau dificultăți de respirație, consultați un medic cât mai curând posibil.

Când folosești masca

Important: luați legătura cu personalul medical folosind numerele de telefon corespunzătoare pentru a fi direcționat către unitatea sanitară corectă, evitând să intrați în contact cu prea multe persoane. Urmați cu atenție indicațiile descrise de Ministerul Sănătății.

DruckOMS recomandă purtarea măștii numai atunci când îngrijește o persoană suspectată de a fi infectată cu COVID-19 sau când tusește sau strănută. În acest caz, masca servește la protejarea oamenilor din jurul tău. Dacă purtați o mască asigurați-vă că o utilizați corect.

Nu distribuiți articole

  1. Evitați împărtășirea articolelor și atingerea suprafețelor din spațiile publice, deoarece se știe că noul Coronavirus care provoacă COVID-19 rămâne pe suprafețe3).
  2. Dacă credeți că un articol poate fi infectat sau contaminat, curățați-l folosind dezinfectant de suprafață și spălați-vă pe mâini după aceea.
  3. COVID-19 supraviețuiește până la 3 ore în aer și până la 2-3 zile pe plastic și oțel27 martie 2020

Sfaturi anti COVID19

Sfaturi anti COVID19Sfaturi ale experților despre cum să evitați contagiunea.

„Spălați-vă des pe mâini cu apă și săpun sau cu un detergent pe bază de alcool.” Este primul punct al manualului anti-coronavirus (COVID-19) elaborat de Ministerul Sănătății și Istituto Superiore di Sanità și la care al treilea punct „Nu vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile” acționează ca un corolar.

  1. Mâinile sunt așadar un important vehicul de contagiune care nu trebuie subestimat, și pentru că coronavirusul care provoacă boala COVID-19 poate supraviețui ore sau zile în aerosoli (deci în aerul pe care îl respirăm, motiv pentru care măsurile de siguranță sunt atât de importante) .
  2. izolare socială și de ce este atât de important să se evite aglomerația în transportul public și la supermarket) și pe obiecte și suprafețe.

Chiar și în interiorul casei. Acest lucru este demonstrat de un nou studiu, publicat în New England Journal of Medicine semnat de National Institutes of Health și American CDC, împreună cu universitățile din Princeton și California (UCLA, Los Angeles).

Conform datelor tocmai publicate, coronavirus-2, cauza sindromului respirator acut sever (SARS-CoV-2) este încă detectabil în aerosoli (cele generate de tuse sau strănut) timp de cel puțin trei ore și pe suprafețe timp de câteva ore la in functie de materialul implicat: pana la 4 ore pe suprafete de cupru, pana la 24 de ore pe carton si pana la 2-3 zile pe plastic si otel inoxidabil.