Guavital+ – care este pretul acestor capsule la farmacia Tei și prin magazinul Dr Max? Unde este disponibil prospectul și parerile clienților?

4.8/5 - (120 votes)

Guavital+

Guavital+ sunt capsule care pot fi de ajutor persoanelor care au probleme cu slăbirea. Supraponderalitatea este în prezent o problemă pentru mulți oameni de diferite vârste și este important să fim conștienți de cum putem face față acesteia. În acest text, veți afla mai multe despre capsulele populare Guavital+.

Verificați care este pretul lor la farmacia Tei și prin magazinul Dr Max – și de asemenea, unde este disponibil prospectul acestui supliment. Dacă vă interesează, puteți să consultați și cele mai interesante pareri ale clienților despre Guavital+.

Ajută la arderea țesutului adipos!Ajută la arderea țesutului adipos!

OFERTA SPECIALA!

VERIFICĂ!

www.guavital-plus.ro

Capsulele Guavital+ – sunt scumpe? Ce conține prospectul și ce pareri sunt pe forum ale clienților?

Care este pretul pentru capsulele Guavital+ și ce conține prospectul? Ce pareri sunt pe forum despre Guavital+? Pretul pentru aceste capsule este indicat pe www.guavital-plus.ro – acolo unde adesea putem găsi și promoții avantajoase. Prospectul ar trebui să fie inclus în fiecare pachet de Guavital+. Dacă sunteți interesați de pareri de pe forum despre acest supliment – câteva dintre ele le veți găsi mai jos.

OFERTA SPECIALA -50%! Guavital - CUMPĂRĂ AZI

Ana, 45

Guavital+ review 1Nu puteam să slăbesc singură cu nimic în lume, dar cu ajutorul Guavital+ s-a dovedit a fi chiar plăcut. Până în prezent sunt șocată că am slăbit aproape 17 kg – dar acestea sunt faptele. Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor și vă recomand sincer Guavital+.

George, 32

Guavital+ review 2Am rezistat mult timp suplimentelor alimentare, dar în cele din urmă am fost frustrat de lipsa de rezultate și am decis să cumpăr Guavital+. A fost o decizie bună, pentru că în sfârșit greutatea a început să scadă – și foamea a dispărut complet. Vă mulțumesc și vă salut.

OFERTA SPECIALA -50%! Guavital - CUMPĂRĂ AZI

Raluca, 30

Guavital+ review 3Toată viața am avut supraponderalitate, și acum în sfârșit m-am scăpat de ea – și nici eu nu știu ce să cred despre asta. Datorez totul capsulelor Guavital+ – dar desigur, am muncit și eu greu pentru asta. Trebuie să mă obișnuiesc cu noua situație – dar cred că sunt mai fericită. Vă mulțumesc.

Avantaje:

 • ajută la arderea țesutului adipos
 • contribuie la reducerea senzației de foame
 • poate îmbunătăți funcționarea metabolismului

Dezavantaje:

 • suplimentul este considerat a fi scump

Guavital+ – este vândut de magazinul Plafar, farmacia Catena sau magazinul Dr Max? Putem cumpăra acest supliment de la farmacia Tei?

Farmacia Catena, magazinul Dr Max și magazinul Plafar nu au vândut niciodată capsulele Guavital+ – acestea nu sunt disponibile nici la farmacia Tei. Putem verifica ușor aici că vânzarea acestui supliment a fost întotdeauna gestionată doar de site-ul www.guavital-plus.ro.

OFERTA SPECIALA -50%! Guavital - CUMPĂRĂ AZI

Guavital+ este disponibil în România și de unde poate fi achiziționat? Pretul este in farmacia Dr Max si in farmacia tei, pe site-ul producatorului in lant?

Guavital+ sunt capsule care pot fi achiziționate doar de pe www.guavital-plus.ro – acestea nu au fost și nu sunt oferite în nicio farmacie sau magazine fizice.

Guavital+ – cum scapi de kilograme și sunt metodele naturale eficiente? Cum funcționează acest supliment?

Cum scapi de kilograme cu Guavital+ și sunt metodele naturale la fel de eficiente ca suplimentul? Totul depinde de ceea ce alegem. Suplimentul Guavital+ și metodele naturale funcționează în exact același mod – până la urmă, acest produs nu conține substanțe chimice. Cum scapi de supraponderalitate cu Guavital+? Trebuie să iei aceste capsule regulat și să nu uiți de dietă și exerciții fizice.

OFERTA SPECIALA -50%! Guavital - CUMPĂRĂ AZI

Guavital+ – cum se ia aceste capsule și există reacții adverse? Sau poate clienții observă doar beneficii și efectele sunt exclusiv pozitive? Sunt exprimate pareri negative?

Guavital+ – cum se ia aceste capsule și există reacții adverse Sau poate clienții observă doar beneficii și efectele sunt exclusiv pozitive Sunt exprimate pareri negative

Cum se ia Guavital+ pentru ca efectele să fie pozitive? Sunt exprimate pareri negative despre Guavital+ și sunt reacțiile adverse o normă aici? Care sunt beneficiile utilizării Guavital+?

Clienții adesea subliniază că efectele acestui supliment sunt foarte bune și beneficiile sunt vizibile aproape imediat. Pareri negative nu sunt exprimate, deoarece nu există reacții adverse. Prospectul Guavital+ ne poate sugera oricând cum se ia acest supliment – iar ingredientele sale includ:

 • guava
 • portocală amară
 • ceai verde

Cum funcționează guava?

În numeroase studii efectuate pe animale s-au demonstrat proprietățile antidiabetice ale extractelor din frunzele de guava, constând în scăderea nivelului de glucoză din sânge, controlul mai bun pe termen lung al zahărului și reducerea rezistenței la insulină. Consumul de ceai din frunze de guava contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea parametrilor profilului lipidic, în special la scăderea nivelului de colesterol total și trigliceride. Extractul din frunzele de guava inhibă, de asemenea, progresia bolilor degenerative articulare și poate ameliora durerile menstruale. Cercetătorii au demonstrat că extractele din diferite părți ale guavei au efecte anticancerigene. Un conținut ridicat de fibre face ca guava să fie un bun medicament pentru slăbire – după consumul său, senzația de sațietate persistă mai mult timp. La procesul eficient de slăbire contribuie, de asemenea, potasiul, care participă la arderea mai rapidă și mai eficientă a grăsimilor.

Portocala amară și proprietățile sale

Extractul de portocală amară este sursa a numeroase componente biologic active. Substanța principală activă, și anume sinefrina, este responsabilă pentru acțiunea farmacologică multidirecțională. Acest compus se leagă de receptorii adrenergici, influențând astfel funcționarea sistemului circulator și ritmul metabolismului. Ca rezultat, provoacă constricția vaselor de sânge, creșterea tensiunii arteriale și relaxarea mușchilor bronșici. Prin stimularea receptorilor din țesutul adipos se intensifică procesul de lipoliză, adică descompunerea grăsimilor și termogeneza. Astfel, arderea grăsimilor este accelerată, iar procesul de reducere a greutății este mai eficient. Extractele din fructele de portocală amară au, de asemenea, efecte antiseptice, antioxidante, antispastice, aromatizante, digestive, calmante și tonifiante.

La ce este bun ceaiul verde?

Ceaiul verde ar trebui să fie inclus în dieta persoanelor care doresc să piardă în greutate. Acesta ajută la accelerarea metabolismului și inhibă apetitul excesiv datorită conținutului său de vitamina B, cafeină, catechine și polifenoli. Are efect diuretic și ajută la eliminarea toxinelor acumulate în organism. Îmbunătățește, de asemenea, funcționarea ficatului, sprijinind metabolismul său. Este, de asemenea, un aliat în lupta împotriva celulitei inestetice, cu care se confruntă multe femei. S-a demonstrat că consumul regulat de ceai verde ajută, de asemenea, la îmbunătățirea aspectului pielii. Poate asigura reducerea riscului de a dezvolta boli coronariene, infarct miocardic sau accident vascular cerebral. Previne problemele legate de hipertensiune, parodontoză și boli ale gingiilor. Influentează reducerea nivelului de trigliceride și stimulează sistemul circulator – prevenind, printre altele, formarea de cheaguri periculoase.

Ajută la arderea țesutului adipos!Ajută la arderea țesutului adipos!

OFERTA SPECIALA!

VERIFICĂ!

www.guavital-plus.ro

Întrebări frecvente și răspunsurile lor – FAQ

Guavital+ poate fi achiziționat exclusiv de pe www.guavital-plus.ro – acesta este singurul loc unde se oferă acest supliment cu compoziție naturală. Unii încearcă să îl caute în magazinele fizice, dar acest produs nu a fost niciodată disponibil acolo.

Guavital+ ar trebui folosit conform instrucțiunilor – producătorul ne explică în prospect care este doza potrivită și cât de des ar trebui să luăm aceste capsule. Este important de reținut că acestea funcționează doar în combinație cu o dietă echilibrată și activitate fizică.

Guavital+ ar trebui păstrat într-un loc unde este mereu uscat, întunecat și răcoros – astfel, suplimentul își poate păstra proprietățile pe o perioadă lungă de timp. Este indicat, de asemenea, să ne asigurăm că copiii nu au acces la ambalaj.

Promoțiile pentru achiziționarea capsulelor Guavital+ pot fi găsite pe www.guavital-plus.ro – doar acolo producătorul își oferă suplimentul. Este recomandat să profităm de aceste reduceri imediat, deoarece de obicei expiră rapid.

5 COMENTARII

 1. Niciodată nu am reușit să mă descurc cu slăbirea și sincer să vă spun, uneori îmi vine să cred că toate astea sunt doar un vis 😆 Deși am reușit să slăbesc peste 20 de kg, mereu am impresia că e o înșelătorie și că mă voi trezi într-o zi într-un corp mult mai mare 😆 Dar, acestea sunt complexele și lipsa mea de încredere – ceva destul de comun printre persoanele supraponderale, din păcate. Adevărul este că ni se spune mereu că viața se va schimba după ce slăbim. Nu spun că nu e adevărat – dar asta nu înseamnă că viața noastră anterioară nu avea valoare 🙁 Mă simt mult mai bine astăzi, sunt mai sănătoasă și le datorez asta capsulelor Guavital+ – dar pierderea kilogramelor nu a însemnat dispariția tuturor problemelor mele. Merită să ne amintim asta 😉 Sper din suflet să reușesc să mențin noua greutate – au trecut deja câteva luni de când am renunțat la Guavital+ și totul pare în regulă. Mănânc normal, nu mă supraalimentez și încă iubesc activitatea fizică. Vă doresc succes, recomand Guavital+ și vă salut!

 2. Unde se vinde Guavital+? Aceste capsule nu sunt disponibile la magazinul Bebe Tei, farmacia Doctor Max, farmacia Al Shefa sau farmacia Bajan. Inițial, am fost surprinsă, pentru că pentru mulți dintre noi, căutarea produselor în farmacii este o normă – și pentru mine a fost la fel. Dar, nu este o înșelătorie – producătorul dorește pur și simplu să aibă control total asupra compoziției și calității suplimentului său. Atâta timp cât achiziționați capsulele de acolo – veți obține cel mai bun produs de slăbit disponibil pe piață 😉 Am reușit să pierd 14 kg și mențin acest rezultat de ceva timp 😉 Există dezavantaje ale Guavital+? Evident, prețul nu este cel mai atractiv – dar eu profit de promoții și astfel nu este atât de rău 😉 Recomand și vă salut.

  • De asemenea, consider că Guavital+ este un supliment excelent 😉 La început, am verificat contraindicațiile din prospect – dar s-a dovedit că nu sunt alergic la nimic și că este un produs foarte sigur. Am avut ocazia să încerc și alte astfel de produse înainte, dar întotdeauna se termina fie cu o intoxicație – fie cu o erupție sau ceva de genul acesta. Oricum, nu era plăcut și niciodată nu reușeam să slăbesc. Cu Guavital+, de la început am simțit că va fi diferit și am avut dreptate – am slăbit mult și nu mă dau bătut. Cel mai bun lucru este că nu mai simți foamea veșnică – acum pot alege cu adevărat ce vreau și ce ar trebui să mănânc. Recomand!

 3. Guavital+ m-a ajutat să slăbesc la aproximativ un an după nașterea copilului și sunt recunoscătoare pentru asta, pentru că pur și simplu nu îmi acceptam corpul. Din fericire, suplimentul este eficient, sigur și pur și simplu foarte bun 😉 Recomand.

 4. Am încercat Guavital+ împreună cu soția mea și amândoi suntem șocați de cât de bine funcționează 😀 Nu stați prea mult pe gânduri, nu are rost – cu aceste capsule veți reuși să slăbiți și ele chiar facilitează acest proces. Vă salutăm și vă urăm succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.